Beste Schilder & Schildersbedrijf Almere  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Hieronder laten we je de gemiddelde prijzen zien die een schilder in Almere aanrekent en hoeveel het kost om een huis, een appartement en verschillende kamers in een woning te laten schilderen. Bekijk hoeveel professionals per uur, per m2 en per dag vragen voor binnen- en buitenschilderwerk, inclusief in de winter!

Kosten schilder Almere

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €50.

SchilderwerkGemiddelde prijsPrijs m2Prijs per uur
Per dag€200 – €500€ 10 – € 40€ 25 – € 50✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Wat kost een schilder in Almere? / Kosten van schilder per m2 / uur

Voor schilderwerk in Almere wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €40,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

This image has an empty alt attribute; its file name is binnenschilderwerkkosten-1024x299.jpg

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Binnenschilder Almere- Kosten & Prijzen / Wat kost een binnenschilder?

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw

Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Almere / Kosten buitenschilder

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning

Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

This image has an empty alt attribute; its file name is Gevelschilderen-1024x299.jpg

Goedkope schilder Almere

View Schilder Almere: Kosten & Prijzen per uur / m2 in a full screen map

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

This image has an empty alt attribute; its file name is kozijnenverven-1024x299.jpg

Schilder offerte Almere

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Almere met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Almere zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Hoeveel kost een schilder per m2 in Almere ?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Almere ?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Almere ?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Almere inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Almere

Een winterschilder in Almere is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Kosten van een winterschilder Almere

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Almere ? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Almere selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Almere gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Almere

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Almere

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Almere kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Almere

De best beoordeelde bedrijven in __ zijn:

 • MH Spuit & Schilderwerken – Spuitwerk Almere
 • Jeroen van den Berg Schilders- en afwerkingsbedrijf
 • STDM Schilderwerken
 • Pro Painting Schilders
 • Schildersbedrijf Edberg
 • Elite Schilderwerken
 • Sosef Schilderwerken BV
 • Schildersbedrijf Mercier
 • Tricolor Schilderwerken
 • Perryschilders
 • Schildersbedrijf Baaij
 • Schildersbedrijf Panamajef schilderwerken schilder behanger
 • Schildersbedrijf Wim Van Os
 • Van Ede Schilders
 • Fit Schilderwerk
 • Schildersbedrijf MICA
 • Heuving schilder- en behangwerken
 • Schildersbedrijf Loyaal
 • Shader Schilderwerk
 • Ramson | Stukadoor, schilder & afbouw

MH Spuit & Schilderwerken – Spuitwerk Almere 5 🌟 (46) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Marco Poloroute 95, 1363 LA Almere Poort

Telefoonnummer: 31 621717375

Website: www.mh-schilderwerken.nl

Jeroen van den Berg Schilders- en afwerkingsbedrijf Almere 4.9 🌟 (44) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Rozenwerf 169, 1355 AR Almere Haven

Telefoonnummer: 31 636567872

Website: www.schildersbedrijfvdberg.nl

STDM Schilderwerken Almere 5 🌟 (60) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Schovenhorststraat 5, 1333 ZC Almere Buiten

Telefoonnummer: 31 611318457

Website: www.stdmschilderwerken.nl

Pro Painting Schilders Almere 4.9 🌟 (58) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Batikstraat 8, 1336 NN Almere Buiten

Telefoonnummer: 31 647094452

Website: www.pro-painting.nl

Schildersbedrijf Edberg Almere 4.6 🌟 (13) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Adriana Nozemanstraat 34, 1326 TS Almere Stad

Telefoonnummer: 31 646374381

Website: www.schildersbedrijfedberg.nl

Elite Schilderwerken Almere 4.7 🌟 (28) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Spinnakerplantsoen 58, 1319 DG Almere Stad

Telefoonnummer: 31 646461625

Website: www.eliteschilderwerken.nl

Sosef Schilderwerken BV Almere 5 🌟 (22) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Randstad 22 16, 1316 BX Almere Stad

Telefoonnummer: 31 365296301

Website: www.sosef-schilderwerken.nl

Schildersbedrijf Mercier Almere 3.9 🌟 (31) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Bolderweg 48, 1332 AW Almere Buiten

Telefoonnummer: 31 615071056

Website: schildersbedrijfmercier.nl

Tricolor Schilderwerken Almere 5 🌟 (10) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Markerkant 10 7b, 1316 AA Almere Stad

Telefoonnummer: 31 367130990

Website: www.schildersbedrijftricolor.nl

Perryschilders Almere 4.6 🌟 (11) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Dadelklaverstraat 16, 1314 PX Almere Stad

Telefoonnummer: 31 610115956

Website: www.perryschilders.nl

Schildersbedrijf Baaij Almere 3.9 🌟 (9) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Radioweg 38, 1324 KP Almere Stad

Telefoonnummer: 31 362030340

Website: www.schildersbedrijfbaaij.nl

Schildersbedrijf Panamajef schilderwerken schilder behanger Almere 4.9 🌟 (10) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Buizerdlaan 9, 1343 BE Almere Hout

Telefoonnummer: 31 616470091

Website: panamajefschilderwerken.com

Schildersbedrijf Wim Van Os Almere 5 🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Razeil 41, 1319 EA Almere Stad

Telefoonnummer: N/A

Website: www.schildersbedrijf-wimvanos.nl

Van Ede Schilders Almere 4.9 🌟 (9) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Eendrachtstraat 25, 1335 TL Almere Buiten

Telefoonnummer: 31 615176831

Website: vanede-schilders.nl

Fit Schilderwerk Almere 4.7 🌟 (13) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Cornelis Matelieffstraat 18, 1335 RL Almere Buiten

Telefoonnummer: 31 650287388

Website: fitschilderwerk.nl

Schildersbedrijf MICA Almere 4.5 🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Lieven de Keystraat 11, 1333 NK Almere Buiten

Telefoonnummer: 31 614397435

Website: www.schilderalmere.nl

Heuving schilder- en behangwerken Almere 5 🌟 (26) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Midzwaard 34, 1319 CE Almere Stad

Telefoonnummer: 31 617722059

Website: Website

Schildersbedrijf Loyaal Almere 4.3 🌟 (6) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Tjeukemeerstraat 15, 1317 BK Almere Stad

Telefoonnummer: 31 631170552

Website: www.schildersbedrijfloyaal.weebly.com

Shader Schilderwerk Almere 5 🌟 (13) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Cornelis Matelieffstraat 18, 1335 RL Almere Buiten

Telefoonnummer: 31 646147497

Website: shaderschilderwerk.nl

Ramson | Stukadoor, schilder & afbouw Almere 4.9 🌟 (36) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Edvard Munchweg 24c, 1328 MA Almere Stad

Telefoonnummer: 31 654248593

Website: ramson.nl

Beste Schilder & Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ