Beste Schilder & Schildersbedrijf Capelle aan den IJssel  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Welkom in Capelle aan den IJssel, een stad waar kunst en vakmanschap samenkomen! Of je nu op zoek bent naar een frisse nieuwe look voor je interieur, je gevel wilt laten stralen of je bedrijfspand wilt laten opknappen, de professionele schilders van Capelle aan den IJssel staan voor je klaar.

Met jarenlange ervaring en een oog voor detail bieden zij een breed scala aan diensten, variërend van binnen- en buitenschilderwerk tot decoratieve afwerkingen en restauratieprojecten.

Benieuwd naar de tarieven? Deze vakmensen hanteren transparante prijzen, met kosten per uur, per vierkante meter en per dag, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Laat je inspireren door de prachtige omgeving van onze stad, gelegen aan de oevers van de majestueuze rivier de IJssel, terwijl de getalenteerde schilders van Capelle aan den IJssel je wensen omzetten in een adembenemende realiteit.

Ervaar het gemak van het vinden van een schildersbedrijf in Capelle aan den IJssel en omgeving. Via onze site kunt u snel en eenvoudig in contact komen met verschillende bedrijven en gratis offertes vergelijken. Bespaar tijd en geld door direct te zien welk bedrijf het beste bij uw wensen en budget past.

Geen verplichtingen, alleen transparante en vrijblijvende offertes om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw schilderproject.

Kosten schilder Capelle aan den IJssel

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €35.

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Goedkope schilder Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

Schilder offerte Capelle aan den IJssel

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Capelle aan den IJssel met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Capelle aan den IJssel zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Wat kost een schilder in Capelle aan den IJssel?

Voor schilderwerk in Capelle aan den IJssel wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €35,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Kosten van schilder per m2 / uur in Capelle aan den IJssel

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Hoeveel kost een schilder per m2 in Capelle aan den IJssel?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Capelle aan den IJssel?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Capelle aan den IJssel?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Capelle aan den IJssel inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

Binnenschilder Capelle aan den IJssel – Kosten & Prijzen

Het schilderen van het interieur van een woning heeft een grote invloed op de uitstraling ervan. Als je interieur toe is aan een opfrisbeurt of als er scheurtjes in de verf zitten, kan een binnenschilder uit Capelle aan den IJssel je helpen om het interieur weer in topconditie te brengen.

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

Wat kost een binnenschilder?

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Capelle aan den IJssel

Buitenschilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing van je huis, maar biedt ook de benodigde bescherming tegen de weersomstandigheden in Nederland. Het is van belang om de buitenkant van de gevel, kozijnen en deuren regelmatig te onderhouden. Dit kan echter een grote klus zijn, daarom kan het handig zijn om een buitenschilder uit Capelle aan den IJssel in te huren.

Waarom hanteert een buitenschilder een hoger uurtarief dan een binnenschilder?

De reden hiervoor is dat buitenschilderwerk vaak onder verschillende weersomstandigheden wordt uitgevoerd en dat de schilder mogelijk op een hoogwerker moet werken.

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

Kosten buitenschilder in Capelle aan den IJssel

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Capelle aan den IJssel

Een winterschilder in Capelle aan den IJssel is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Capelle aan den IJssel

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Capelle aan den IJssel? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Capelle aan den IJssel selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Capelle aan den IJssel gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Capelle aan den IJssel

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Capelle aan den IJssel

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Capelle aan den IJssel} kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Capelle aan den Ijssel

De best beoordeelde bedrijven in Capelle aan den Ijssel zijn:

 • M-Buijs Schilderwerken
 • VGS – Van Geet Schilders
 • Milort Schilders VOF
 • Schildersbedrijf Zzp-schilder.nl
 • Van Biezen Schilderwerken BV
 • Hans de Boer Schilderwerken
 • Winters Schilders
 • Timco Schilderwerken
 • MK Projects Schilderwerken
 • J. Rikkers Onderhoud- & Schildersbedrijf
 • Schildersbedrijf van der Vlist
 • G&R
 • Rook & Stip Schildersbedrijf
 • Schilder- en onderhoudsbedrijf G. de Vos
 • Kastelein Schilderwerken
 • Tex Schilderwerken
 • Jakin Schilders & Onderhoudsbedrijf
 • Schildersbedrijf Van der Meeren
 • Crezee Schilderwerken
 • Schildersbedrijf Arie van Wendel de Joode

M-Buijs Schilderwerken Capelle aan den Ijssel 4.9🌟 (31) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Filomeentje Erf, 2907 BC Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 623455430

Website: Website

VGS – Van Geet Schilders Capelle aan den Ijssel 5🌟 (20) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Zwaarddans 21, 2907 AR Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 624654182

Website: www.vangeetschilders.nl

Milort Schilders VOF Capelle aan den Ijssel 4.8🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Bermweg 304, 2906 LH Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 104507000

Website: www.milortschilders.nl

Schildersbedrijf Zzp-schilder.nl Capelle aan den Ijssel 5🌟 (6) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Grafiek 172, 2907 DD Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 612966312

Website: zzpschildernl.business.site

Van Biezen Schilderwerken BV Capelle aan den Ijssel 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Venkelbaan 44, 2908 KE Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 105117524

Website: www.vanbiezenschilderwerken.nl

Hans de Boer Schilderwerken Capelle aan den Ijssel 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Spoorlaan 19, 2908 BG Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 102840833

Website: www.hdb-schilderwerken.nl

Winters Schilders Capelle aan den Ijssel 5🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Elandstraat 95, 2901 BK Capelle aan den IJssel Prins Alexander

Telefoonnummer: 31 104519046

Website: www.wintersschilders.nl

Timco Schilderwerken Capelle aan den Ijssel 5🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Gruttosingel 18, 2903 EG Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 654712767

Website: www.timcoschilderwerken.nl

MK Projects Schilderwerken Capelle aan den Ijssel 5🌟 (20) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Malmöpad 15, 3067 PW Rotterdam Prins Alexander

Telefoonnummer: 31 638140468

Website: www.mk-projects.nl

J. Rikkers Onderhoud- & Schildersbedrijf Capelle aan den Ijssel 1🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Bermweg 442, 2907 LD Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 620331437

Website: www.jrikkers.nl

Schildersbedrijf van der Vlist Capelle aan den Ijssel 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Wulpenhof 18, 2903 EV Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 616551758

Website: schildersbedrijfvandervlist.nl

G&R Capelle aan den Ijssel 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Rietbaan 21d, 2908 LP Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 616489416

Website: www.schildersbedrijfgr.nl

Rook & Stip Schildersbedrijf Capelle aan den Ijssel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Vivaldistraat 192, 2901 HC Capelle aan den IJssel s-Gravenland

Telefoonnummer: 31 624921430

Website: Website

Schilder- en onderhoudsbedrijf G. de Vos Capelle aan den Ijssel 4🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Fuutlaan 32, 2903 TS Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 655582669

Website: Website

Kastelein Schilderwerken Capelle aan den Ijssel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Breedspoor 198, 2908 AA Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 614222204

Website: Website

Tex Schilderwerken Capelle aan den Ijssel 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Grateastraat 85, 2909 PE Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 104555606

Website: Website

Jakin Schilders & Onderhoudsbedrijf Capelle aan den Ijssel 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kanaalweg 48, 2903 LS Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 611248641

Website: www.jakin.nl

Schildersbedrijf Van der Meeren Capelle aan den Ijssel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Rubenssingel 101, 2902 GW Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 104582001

Website: Website

Crezee Schilderwerken Capelle aan den Ijssel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Brahmsstraat 17, 2901 HG Capelle aan den IJssel s-Gravenland

Telefoonnummer: 31 104767473

Website: schilder.site

Schildersbedrijf Arie van Wendel de Joode Capelle aan den Ijssel 4.2🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Bermweg 12, 2911 CA Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoonnummer: 31 180322552

Website: www.wendeldejoode.com

Beste Schilder & Schildersbedrijf Castricum  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ