Beste Schilder & Schildersbedrijf Delft  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Hieronder laten we je de gemiddelde prijzen zien die een schilder in Delft aanrekent en hoeveel het kost om een huis, een appartement en verschillende kamers in een woning te laten schilderen. Bekijk hoeveel professionals per uur, per m2 en per dag vragen voor binnen- en buitenschilderwerk, inclusief in de winter!

Kosten schilder Delft

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €50.

SchilderwerkGemiddelde prijsPrijs m2Prijs per uur
Per dag€200 – €500€ 10 – € 40€ 25 – € 50✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Wat kost een schilder in Delft? / Kosten van schilder per m2 / uur

Voor schilderwerk in Delft wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €40,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

This image has an empty alt attribute; its file name is binnenschilderwerkkosten-1024x299.jpg

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Binnenschilder Delft – Kosten & Prijzen / Wat kost een binnenschilder?

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw

Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Delft / Kosten buitenschilder

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning

Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

This image has an empty alt attribute; its file name is Gevelschilderen-1024x299.jpg

Goedkope schilder Delft

View Schilder Delft: Kosten & Prijzen per uur / m2 in a full screen map

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

This image has an empty alt attribute; its file name is kozijnenverven-1024x299.jpg

Schilder offerte Delft

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Delft met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Delft zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Hoeveel kost een schilder per m2 in Delft?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Delft?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Delft?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Delft inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Delft

Een winterschilder in Delft is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Kosten van een winterschilder Delft

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Delft? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Delft selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Delft gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Delft

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Delft

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Delft kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Delft

De best beoordeelde bedrijven in Delft zijn:

 • Sam de Groot Stukadoors & Schildersbedrijf
 • Firma T.H. Wubben & Zoon
 • Schildersbedrijf Richard Slingerland
 • J J Gieze Schilderwerk
 • Schildersbedrijf Delft Totaal
 • Heilbron Schilderwerken
 • Schildersbedrijf Fa J. van Eijk en Zn
 • J. van Scheijndel Schilderwerken
 • Firma H Du Clou en Zn Schildersbedrijf
 • Mike Verweij Schilderwerken
 • Jas Schilderwerken
 • schildersbedrijf D de Boer & Zn
 • W. Vrijland Schilderwerken
 • Van Leeuwen Schilderwerken
 • Schildersbedrijf J W Bontekoe
 • Schilders- en Afwerkingsbedrijf Righarts
 • Schildersbedrijf JWJ van Buuren
 • De Timmerschilder
 • Du Clou schilderwerken DELFT
 • Pieter de Ruiter, Restauratie, Documentatie

Gerelateerde Blogs:

👉 Kozijnen Laten Schilderen: Kosten, Prijs per m2, Advies over Verfkeuze en Kleurselectie, met Stap-voor-Stap Tips voor een Vakkundige Schilderklus!

👉 Ontdek de Beste Schildersbedrijven in Deventer – Tarieven per m2 / uur en Professioneel Schilderwerk

Sam de Groot Stukadoors & Schildersbedrijf Delft 4.8🌟 (92) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Rotterdamseweg 420, 2629 HH Delft Ruiven

Telefoonnummer: 31 683893224

Website: www.samdegroot.info

Firma T.H. Wubben & Zoon Delft 4.4🌟 (7) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Neringstraat 13, 2624 HX Delft

Telefoonnummer: 31 152610523

Website: www.thwubben.com

Schildersbedrijf Richard Slingerland Delft 3.4🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Oostsingel 105, 2612 HG Delft

Telefoonnummer: 31 152124938

Website: www.richard-slingerland.nl

J J Gieze Schilderwerk Delft 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Brasserskade 48, 2612 CE Delft

Telefoonnummer: 31 624606967

Website: www.jjgiezeschilderwerk.nl

Schildersbedrijf Delft Totaal Delft 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: N/A

Telefoonnummer: 31 158896667

Website: schildersbedrijf-delft.nl

Heilbron Schilderwerken Delft 5🌟 (18) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: N/A

Telefoonnummer: 31 640245946

Website: heilbronschilderwerken.nl

Schildersbedrijf Fa J. van Eijk en Zn Delft 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Wilhelminalaan 137, 2625 LH Delft

Telefoonnummer: 31 152616424

Website: www.schildersbedrijfvaneijk.nl

J. van Scheijndel Schilderwerken Delft 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: De Kringloop 64, 2614 WL Delft

Telefoonnummer: 31 647320199

Website: www.jvsschilderwerken.com

Firma H Du Clou en Zn Schildersbedrijf Delft | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Dirklangenstraat 59, 2611 HV Delft

Telefoonnummer: 31 152121352

Website: www.schildersbedrijfduclou.nl

Mike Verweij Schilderwerken Delft 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Rotterdamseweg 386b10, 2629 HG Delft Ruiven

Telefoonnummer: 31 615519995

Website: www.mvschilderwerken.info

Jas Schilderwerken Delft 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Groene Zoom 9, 2614 TT Delft

Telefoonnummer: 31 622375241

Website: Website

schildersbedrijf D de Boer & Zn Delft | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Buitenwatersloot 268, 2613 SZ Delft

Telefoonnummer: 31 653524298

Website: www.schildersbedrijfdeboer.nl

W. Vrijland Schilderwerken Delft 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Paxlaan 44, 2613 GE Delft

Telefoonnummer: 31 628654604

Website: vrijlandschilderwerken.nl

Van Leeuwen Schilderwerken Delft 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Bagijnhof 78, 2611 AR Delft

Telefoonnummer: 31 651736427

Website: www.vanleeuwenschilderwerken.nl

Schildersbedrijf J W Bontekoe Delft | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Anna Boogerd 31, 2611 XB Delft

Telefoonnummer: 31 624809579

Website: www.schildersbedrijf-jwb.eu

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Righarts Delft 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Fuutlaan 6, 2623 MV Delft

Telefoonnummer: 31 622319079

Website: erkendeschilders.com

Schildersbedrijf JWJ van Buuren Delft 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: N/A

Telefoonnummer: 31 614391817

Website: Website

De Timmerschilder Delft 5🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Koekamp 82, 2623 XX Delft

Telefoonnummer: 31 630099465

Website: www.detimmerschilder.com

Du Clou schilderwerken DELFT Delft | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: N/A

Telefoonnummer: 31 683615438

Website: Website

Pieter de Ruiter, Restauratie, Documentatie Delft | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Donkerstraat 3, 2611 TE Delft

Telefoonnummer: 31 152122017

Website: pieterderuyterdelft.webs.com

Beste Schilder & Schildersbedrijf Den Bosch  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ