Beste Schilder & Schildersbedrijf Den Bosch  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Welkom in het bruisende Den Bosch, een stad doordrenkt van historie, bekend om zijn prachtige middeleeuwse architectuur en gezellige sfeer.

Of je nu je woning wilt renoveren, een nieuwe uitstraling wilt geven aan je bedrijfspand of een kunstzinnige touch wilt toevoegen aan je interieur, de professionele schilders in Den Bosch staan paraat om jouw wensen te vervullen.

Met vakmanschap en precisie bieden zij een breed scala aan diensten, waaronder binnen- en buitenschilderwerk, muurschilderingen, decoratieve afwerkingen en restauraties.

Benieuwd naar de kosten? Deze ervaren vakmensen hanteren transparante tarieven, met duidelijke prijzen per uur, per vierkante meter en per dag, zodat je volledige controle hebt over je budget.

Terwijl je de pittoreske straatjes en het bruisende stadsleven van Den Bosch verkent, zullen de schilders van Den Bosch jouw project omtoveren tot een meesterwerk dat de rijke geschiedenis en levendige cultuur van de stad weerspiegelt.

Ervaar het gemak van het vinden van een schildersbedrijf in Den Bosch en omgeving. Via onze site kunt u snel en eenvoudig in contact komen met verschillende bedrijven en gratis offertes vergelijken. Bespaar tijd en geld door direct te zien welk bedrijf het beste bij uw wensen en budget past.

Geen verplichtingen, alleen transparante en vrijblijvende offertes om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw schilderproject.

Kosten schilder Den Bosch

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €35.

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Goedkope schilder Den Bosch

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

Schilder offerte Den Bosch

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Den Bosch met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Den Bosch zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Wat kost een schilder in Den Bosch?

Voor schilderwerk in Den Bosch wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €35,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Kosten van schilder per m2 / uur in Den Bosch

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Hoeveel kost een schilder per m2 in Den Bosch?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Den Bosch?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Den Bosch?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Den Bosch inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

Binnenschilder Den Bosch – Kosten & Prijzen

Het schilderen van het interieur van een woning heeft een grote invloed op de uitstraling ervan. Als je interieur toe is aan een opfrisbeurt of als er scheurtjes in de verf zitten, kan een binnenschilder uit Den Bosch je helpen om het interieur weer in topconditie te brengen.

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

Wat kost een binnenschilder?

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Den Bosch

Buitenschilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing van je huis, maar biedt ook de benodigde bescherming tegen de weersomstandigheden in Nederland. Het is van belang om de buitenkant van de gevel, kozijnen en deuren regelmatig te onderhouden. Dit kan echter een grote klus zijn, daarom kan het handig zijn om een buitenschilder uit Den Bosch in te huren.

Waarom hanteert een buitenschilder een hoger uurtarief dan een binnenschilder?

De reden hiervoor is dat buitenschilderwerk vaak onder verschillende weersomstandigheden wordt uitgevoerd en dat de schilder mogelijk op een hoogwerker moet werken.

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

Kosten buitenschilder in Den Bosch

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Den Bosch

Een winterschilder in Den Bosch is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Den Bosch

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Den Bosch? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Den Bosch selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Den Bosch gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Den Bosch

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Den Bosch

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Den Bosch} kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Den Bosch

De best beoordeelde bedrijven in Den Bosch zijn:

 • Lazkani Schilderwerken
 • Interno Schilderwerken B.V.
 • Ernesto Schilderwerken
 • Veenstra Schilderwerken | Schildersbedrijf Den Bosch
 • Schildersbedrijf Martien Brouwer
 • Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
 • BreeCom Schilderwerken
 • Schildersbedrijf D’n Ham
 • Eggelen Schilderwerken
 • Erik Geeven Schilderwerken
 • Schildersbedrijf M. de Weerd
 • Ziyad Schilderwerken & Gips decoratie
 • Berens Schilderwerken
 • Schilderwerk Nick Netten Rosmalen
 • Lochy Schildersbedrijf
 • BRS Schilderwerken
 • Schildersbedrijf Glansrijk
 • Van Lith Beheer B.V.
 • Ambrose Schilderwerken
 • Bram Van Iersel Schilderwerken

Lazkani Schilderwerken Den Bosch 5🌟 (43) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Sint Rochusstraat 14, 5231 NB ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 684718964

Website: www.lazkanischilderwerken.nl

Interno Schilderwerken B.V. Den Bosch 4.2🌟 (9) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Europalaan 11, 5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 736111378

Website: www.internoschilderwerken.nl

Ernesto Schilderwerken Den Bosch 4.9🌟 (10) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Akeleistraat 31, 5212 XR ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 614234372

Website: www.ernestoschilderwerken.nl

Veenstra Schilderwerken | Schildersbedrijf Den Bosch 5🌟 (7) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Rietwaard 12D, 5236 WC ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 641056884

Website: veenstra-schilderwerken.nl

Schildersbedrijf Martien Brouwer Den Bosch 5🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Spade 4, 5236 PG ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 618393381

Website: www.schildersbedrijfmartienbrouwer.nl

Koks Glas- en Schilderwerken B.V. Den Bosch 4.3🌟 (11) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Robijnborch 17, 5241 LK Rosmalen

Telefoonnummer: 31 628127796

Website: www.koks-schilderwerken.nl

BreeCom Schilderwerken Den Bosch 5🌟 (6) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kooikersweg 22, 5223 KA ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 640220089

Website: breecomschilderwerken.nl

Schildersbedrijf D’n Ham Den Bosch 5🌟 (24) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Korf 2, 5275 LL Den Dungen

Telefoonnummer: 31 683947658

Website: Website

Eggelen Schilderwerken Den Bosch 4.8🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Ertveldweg 20, 5231 XB ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 735118884

Website: eggelen.nl

Erik Geeven Schilderwerken Den Bosch 5🌟 (9) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Berenklauw 4, 5236 SE ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 642109266

Website: www.erikgeeven.nl

Schildersbedrijf M. de Weerd Den Bosch 3.6🌟 (8) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kogelbloemstraat 58, 5212 XM ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 615333467

Website: Website

Ziyad Schilderwerken & Gips decoratie Den Bosch 4.9🌟 (24) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Tweede Haren 62, 5233 BH ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 615270536

Website: www.ziyadschilderwerkengipsdecoratie.nl

Berens Schilderwerken Den Bosch 4.8🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Maastrichtseweg 111, 5215 AH ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 627111389

Website: www.berensschilderwerken.nl

Schilderwerk Nick Netten Rosmalen Den Bosch 4.9🌟 (53) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Meierijhoeven 137, 5244 HT Rosmalen

Telefoonnummer: 31 645128701

Website: www.schilderwerknicknetten.nl

Lochy Schildersbedrijf Den Bosch 5🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Donkse Dreef 134, 5233 HE ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 736908729

Website: Website

BRS Schilderwerken Den Bosch 5🌟 (7) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Dommelborch 17, 5247 SB Rosmalen

Telefoonnummer: 31 619768429

Website: www.brs-schilderwerken.nl

Schildersbedrijf Glansrijk Den Bosch 4.3🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Schout van Bergheslaan 7, 5237 WC ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 736314139

Website: www.glansrijk.com

Van Lith Beheer B.V. Den Bosch 4🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Sigarenmakerstraat 3, 5232 BJ ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 736415983

Website: www.vanlithschilders.nl

Ambrose Schilderwerken Den Bosch 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Prauwstraat 15, 5237 PL ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 31 614486013

Website: www.ambrose-schilderwerken.nl

Bram Van Iersel Schilderwerken Den Bosch 4.7🌟 (13) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Dommelborch 34, 5247 SG Rosmalen

Telefoonnummer: 31 619985770

Website: vanierselschilderwerken.nl

Beste Schilder & Schildersbedrijf Den Haag  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ