Beste Schilder & Schildersbedrijf Hoofddorp  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Beste Schilder & Schildersbedrijf Hoofddorp? Als je op zoek bent naar het beste schilder- en schildersbedrijf in Hoofddorp, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel geven we je inzicht in de gemiddelde prijzen per m2 en uur voor verschillende schilderwerkzaamheden in de regio Hoofddorp. We bespreken de kosten en factoren die de prijs van schilderprojecten kunnen beïnvloeden, of je nu schilderwerk nodig hebt voor een appartement, een tussenwoning, een 2-onder-1-kapwoning of een vrijstaande woning. Ontdek hoe je het beste schildersbedrijf kunt selecteren dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Wij bieden je alle informatie die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen en de juiste keuze te maken bij het inhuren van een professionele schilder in Hoofddorp, of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk.

Gerelateerde Blog:

👉 Gerenommeerde Schilder & Schildersbedrijf in Castricum – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Duidelijk Kostenplaatje voor Schilderopdrachten van Elke Omvang!

👉 Topkeuze Schilder & Schildersbedrijf in Zeist – Tarieven per m2 / uur & Gedetailleerde Kostenanalyse voor Professionele Schilderklussen!

👉 Top Schilder & Schildersbedrijf in Vlaardingen: Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Hoogwaardig Schilderwerk!

👉 Leer alles over Schilderwerken in Breda: Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten, met Top Tips voor het Vinden van het Juiste Schildersbedrijf!

👉 Bespaar Geld op Schilderwerken in Almere: Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten, met Advies voor het Kiezen van het Beste Schildersbedrijf!

Kosten schilder Hoofddorp

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €35.

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Gerelateerde Blog:

👉 Ervaren Schilder & Schildersbedrijf in Culemborg – Prijs per Vierkante Meter / Uur & Kostenoverzicht voor Betrouwbaar Schilderwerk!

👉 Bespaar Tijd en Geld: Beste Schilder & Schildersbedrijf in Lochem – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Voordelige Kosten voor Schilderwerken

👉 Beste Schilder in Hardenberg – Prijzen en Kosten voor Schilderwerken in uw Regio

👉 Schilderwerk in Hoorn: Ontdek de Betaalbare Schilders – Gemiddelde Prijzen per m2/uur & Kosten voor een Stralend Resultaat!

Goedkope schilder Hoofddorp

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

Schilder offerte Hoofddorp

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Hoofddorp met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Hoofddorp zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Wat kost een schilder in Hoofddorp?

Voor schilderwerk in Hoofddorp wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €35,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Gerelateerde Blog: 👉 Prijzen voor Schilderwerk in 2024: Wat je Kunt Verwachten per m2 en per Uur voor Binnen- en Buitenschilderwerk!

Kosten van schilder per m2 / uur in Hoofddorp

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Hoeveel kost een schilder per m2 in Hoofddorp?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Hoofddorp?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Hoofddorp?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Hoofddorp inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

Binnenschilder Hoofddorp – Kosten & Prijzen

Het schilderen van het interieur van een woning heeft een grote invloed op de uitstraling ervan. Als je interieur toe is aan een opfrisbeurt of als er scheurtjes in de verf zitten, kan een binnenschilder uit Hoofddorp je helpen om het interieur weer in topconditie te brengen.

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

Wat kost een binnenschilder?

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Hoofddorp

Buitenschilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing van je huis, maar biedt ook de benodigde bescherming tegen de weersomstandigheden in Nederland. Het is van belang om de buitenkant van de gevel, kozijnen en deuren regelmatig te onderhouden. Dit kan echter een grote klus zijn, daarom kan het handig zijn om een buitenschilder uit Hoofddorp in te huren.

Waarom hanteert een buitenschilder een hoger uurtarief dan een binnenschilder?

De reden hiervoor is dat buitenschilderwerk vaak onder verschillende weersomstandigheden wordt uitgevoerd en dat de schilder mogelijk op een hoogwerker moet werken.

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

Kosten buitenschilder in Hoofddorp

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Hoofddorp

Een winterschilder in Hoofddorp is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Hoofddorp

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Hoofddorp? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Hoofddorp selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Hoofddorp gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Hoofddorp

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Hoofddorp

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Hoofddorp} kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Hoofddorp

De best beoordeelde bedrijven in Hoofddorp zijn:

 • Reekers Schilders
 • HSH Schilderwerken B.V.
 • T.F.G Schildersbedrijf
 • Heyst Schilderwerken B.V.
 • Beuving Schilderwerken Hoofddorp
 • Bosma schilder & wandafwerking
 • P.J.P. Versterre schilderwerken
 • Schildersbedrijf Hoogkamer V.O.F.
 • Meerschilders
 • Elzinga Schilders- & Klusbedrijf
 • Petervdwinden-schilderwerken.nl
 • Braspenning Schilderwerken
 • Buys Schilderwerken René
 • Edwin van der Aart Onderhoudsbedrijf
 • Beuving schilderwerken
 • Schildersbedrijf Hofmeester
 • SJL Schildersbedrijf
 • Exact schilders
 • Schilder-/totaalafwerkingsbedrijf de Kleine
 • Ivor Netten

Reekers Schilders Hoofddorp 4.9🌟 (42) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Hannie Schaftstraat 88, 2135 KG Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 646037460

Website: www.reekersschilders.nl

HSH Schilderwerken B.V. Hoofddorp 4.8🌟 (15) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Debbemeerstraat 10, 2131 HE Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 235620753

Website: www.hshschilderwerken.nl

T.F.G Schildersbedrijf Hoofddorp 5 🌟 (56) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Grote Belt 360A, 2133 GL Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 627307102

Website: www.tfg-schildersbedrijf.nl

Heyst Schilderwerken B.V. Hoofddorp 5 🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Starnmeerstraat 2, 2131 AE Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 235613515

Website: www.heystschilderwerken.nl

Beuving Schilderwerken Hoofddorp Hoofddorp 5 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kelloggstraat 155, 2131 SG Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 235612387

Website: www.schildersbedrijfbeuving.nl

Bosma schilder & wandafwerking Hoofddorp 4 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Graftermeerstraat 49, 2131 AA Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 235295327

Website: www.rbosma.nl

P.J.P. Versterre schilderwerken Hoofddorp 5 🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Ard Schenkstraat 83, 2134 CK Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 624522104

Website: pjp-versterre-schilderwerken.business.site

Schildersbedrijf Hoogkamer V.O.F. Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Henri Didonweg 15, 2134 DG Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 235627646

Website: www.schildersbedrijfhoogkamer.nl

Meerschilders Hoofddorp 5 🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Jadelaan 131, 2132 XZ Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 237435002

Website: www.meerschilders.nl

Elzinga Schilders- & Klusbedrijf Hoofddorp 5 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Maria Tesselschadelaan 115, 2135 RG Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 235577981

Website: Website

Petervdwinden-schilderwerken.nl Hoofddorp 4 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Martin Luther Kingstraat 47, 2131 TJ Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 633686547

Website: www.petervdwinden-schilderwerken.nl

Braspenning Schilderwerken Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Lemenburg 57, 2135 DV Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 621581521

Website: www.braspenningschilderwerken.nl

Buys Schilderwerken René Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Schelphoek 63, 2134 WR Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 614275130

Website: www.buysschilderwerken.nl

Edwin van der Aart Onderhoudsbedrijf Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Hamelenburg 20, 2135 ER Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 655175591

Website: www.vanderaartschilders.nl

Beuving schilderwerken Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Jadelaan 135, 2132 XZ Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 235612387

Website: schildersbedrijfbeuving.nl

Schildersbedrijf Hofmeester Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Liesbos 102, 2134 SE Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 207891324

Website: schilder-hoofddorp.nl

SJL Schildersbedrijf Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Watervliet 65, 2134 VV Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 618012067

Website: Website

Exact schilders Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Mastbos, 2134 NV Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 634025103

Website: Website

Schilder-/totaalafwerkingsbedrijf de Kleine Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: De Muy 95, 2134 XJ Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 612338600

Website: Website

Ivor Netten Hoofddorp | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Brandaris 74, 2134 XT Hoofddorp

Telefoonnummer: 31 615588725

Website: www.schilderwerkenmeer.nl

Beste Schilder & Schildersbedrijf Hoorn  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ