Beste Schilder & Schildersbedrijf Roosendaal  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken voor Schilderwerken

Welkom in het prachtige Roosendaal, waar vakmanschap en kleur de stad tot leven brengen. Gelegen in het zuidwesten van Nederland, ademt Roosendaal een mix van historie en moderniteit.

Terwijl we door de levendige straten dwalen en de charmante architectuur bewonderen, worden we omringd door de artistieke bijdragen van de professionele schilders in Roosendaal.

Of het nu gaat om het renoveren van een karakteristiek pand, het verfraaien van een eigentijdse woning of het creëren van een unieke sfeer in een interieur, deze vakmensen beschikken over de expertise en ervaring om elk project tot in de kleinste details uit te voeren.

In dit artikel zullen we de gemiddelde kosten per uur, per vierkante meter en per dag bespreken, evenals een overzicht geven van de verschillende soorten schilderwerkzaamheden die zij in onze stad kunnen uitvoeren.

Laat je inspireren door de artistieke flair van Roosendaal en ontdek hoe deze professionele schilders jouw leefomgeving kunnen transformeren tot een waar kunstwerk.

Welkom in het bruisende Roosendaal, waar vakmanschap en kleur samenkomen om de stad een prachtige uitstraling te geven. Gelegen in het westen van Noord-Brabant, ademt Roosendaal een levendige en gastvrije sfeer uit. Terwijl we door de gevarieerde straten dwalen en de karakteristieke architectuur bewonderen, worden we omringd door de kleurrijke bijdragen van de professionele schilders in Roosendaal. Of het nu gaat om het opknappen van een historisch pand, het beschermen van een woning tegen de elementen of het creëren van een frisse sfeer in een interieur, deze vakmensen hebben de expertise en ervaring om elk project tot in de kleinste details uit te voeren. In dit artikel zullen we de gemiddelde kosten per uur, per vierkante meter en per dag bespreken, samen met een overzicht van de verschillende soorten schilderwerkzaamheden die zij in onze stad kunnen uitvoeren. Laat je inspireren door de artistieke flair van Roosendaal en ontdek hoe deze professionele schilders jouw leefomgeving kunnen transformeren tot een waar kunstwerk.

Ervaar het gemak van het vinden van een schildersbedrijf in Roosendaal en omgeving. Via onze site kunt u snel en eenvoudig in contact komen met verschillende bedrijven en gratis offertes vergelijken. Bespaar tijd en geld door direct te zien welk bedrijf het beste bij uw wensen en budget past.

Geen verplichtingen, alleen transparante en vrijblijvende offertes om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw schilderproject.

Kosten schilder Roosendaal

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €35.

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Goedkope schilder Roosendaal

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

Schilder offerte Roosendaal

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Roosendaal met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Roosendaal zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Wat kost een schilder in Roosendaal?

Voor schilderwerk in Roosendaal wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €35,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Kosten van schilder per m2 / uur in Roosendaal

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Hoeveel kost een schilder per m2 in Roosendaal?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Roosendaal?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Roosendaal?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Roosendaal inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

Binnenschilder Roosendaal – Kosten & Prijzen

Het schilderen van het interieur van een woning heeft een grote invloed op de uitstraling ervan. Als je interieur toe is aan een opfrisbeurt of als er scheurtjes in de verf zitten, kan een binnenschilder uit Roosendaal je helpen om het interieur weer in topconditie te brengen.

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

Wat kost een binnenschilder?

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Roosendaal

Buitenschilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing van je huis, maar biedt ook de benodigde bescherming tegen de weersomstandigheden in Nederland. Het is van belang om de buitenkant van de gevel, kozijnen en deuren regelmatig te onderhouden. Dit kan echter een grote klus zijn, daarom kan het handig zijn om een buitenschilder uit Roosendaal in te huren.

Waarom hanteert een buitenschilder een hoger uurtarief dan een binnenschilder?

De reden hiervoor is dat buitenschilderwerk vaak onder verschillende weersomstandigheden wordt uitgevoerd en dat de schilder mogelijk op een hoogwerker moet werken.

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

Kosten buitenschilder in Roosendaal

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Roosendaal

Een winterschilder in Roosendaal is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Roosendaal

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Roosendaal? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Roosendaal selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Roosendaal gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Roosendaal

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Roosendaal

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Roosendaal} kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Roosendaal

De best beoordeelde bedrijven in Roosendaal zijn:

 • BredaseSchilder
 • Pools
 • Verf & Spijkers
 • RoBee Schilderwerken
 • Liebreks Vastgoedonderhoud
 • Lindhout Schildersbedrijf B.V.
 • Hvz Schilderwerken
 • Schilder en Klusbedrijf ‘t Ladderke
 • Schildersbedrijf Jobo
 • Jos Boeren Schilders
 • Rens van Gils Schilderwerken
 • Schildersbedrijf Eric Voeten
 • Van Overveld Schilderwerken V.O.F.
 • Theo de Wit Schilderwerken
 • Boelee Schildersbedrijf
 • Jan Sup Schilders- en afwerkingsbedrijf
 • Klussenbedrijf Rufus
 • Corné de Bruijn Schilderwerken en Glasservice
 • klus bedrijf vanpeer Schilderwerken & Onderhoud
 • J.P. VD Boom Schilderwerken

BredaseSchilder Roosendaal 5 🌟 (112) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Clovisdonk 9, 4707 VW Roosendaal Langdonk

Telefoonnummer: 31 643220390

Website: www.bredaseschilder.nl

Pools Roosendaal 5 🌟 (10) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Nispensestraat 65C, 4701 CT Roosendaal

Telefoonnummer: 31 633654543

Website: www.poolsschildersbedrijf.nl

Verf & Spijkers Roosendaal 5 🌟 (8) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Maxburgh 16, 4702 CS Roosendaal Oost

Telefoonnummer: 31 651148262

Website: www.verfenspijkers.nl

RoBee Schilderwerkenr Roosendaal 4.9 🌟 (7) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kortendijksestraat 42, 4706 CH Roosendaal Kortendijk

Telefoonnummer: 31 629955288

Website: robeeschilderwerken.nl

Liebreks Vastgoedonderhoud Roosendaal 4.8 🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Vlierwerf 13, 4704 SB Roosendaal

Telefoonnummer: 31 165583258

Website: www.liebreks.nl

Lindhout Schildersbedrijf B.V. Roosendaal 3.7 🌟 (7) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Norbartlaan 6, 4702 AX Roosendaal Oost

Telefoonnummer: 31 165533521

Website: lindhout.nl

Hvz Schilderwerken Roosendaal 4.7 🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kalmoesberg 10, 4708 KM Roosendaal Tolberg

Telefoonnummer: 31 165567119

Website: www.hvzschilderwerken.nl

Schilder en Klusbedrijf ‘t Ladderke Roosendaal 3 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Elisadonk 173, 4707 EK Roosendaal Langdonk

Telefoonnummer: 31 165556985

Website: www.ladderke.nl

Schildersbedrijf Jobo Roosendaal 3.7 🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Flintdijk 243, 4706 JZ Roosendaal Kortendijk

Telefoonnummer: 31 612639771

Website: www.jobodeschilder.nl

Jos Boeren Schilders Roosendaal 2 🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: De Genestetlaan 47, 4707 KX Roosendaal

Telefoonnummer: 31 165548078

Website: Website

Rens van Gils Schilderwerken Roosendaal 4 🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Smaragddijk 41, 4706 MB Roosendaal Kortendijk

Telefoonnummer: 31 643441460

Website: Website

Schildersbedrijf Eric Voeten Roosendaal 5 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Gripvelden 42, 4707 ZE Roosendaal Langdonk

Telefoonnummer: 31 646603927

Website: www.schildersbedrijfericvoeten.nl

Van Overveld Schilderwerken V.O.F. Roosendaal 5 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Mondriaanstraat 28, 4703 HW Roosendaal West

Telefoonnummer: 31 165552104

Website: Website

Theo de Wit Schilderwerken Roosendaal | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Torenstraat 33, 4701 BW Roosendaal

Telefoonnummer: 31 165563839

Website: www.theodewit.nl

Boelee Schildersbedrijf Roosendaal | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Edisonstraat 94, 4702 NE Roosendaal Noord

Telefoonnummer: 31 165540375

Website: Website

Jan Sup Schilders- en afwerkingsbedrijf Roosendaal 4 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Clovisdonk 4, 4707 VW Roosendaal Langdonk

Telefoonnummer: 31 646789980

Website: Website

Klussenbedrijf Rufus Roosendaal 4.9 🌟 (14) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Ambrozijnberg 220, 4707 MR Roosendaal

Telefoonnummer: 31 644793006

Website: www.klussenbedrijf-rufus.nl

Corné de Bruijn Schilderwerken en Glasservice Roosendaal 5 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Abel Tasmanstraat 30, 4702 TM Roosendaal Noord

Telefoonnummer: 31 612066895

Website: Website

Klus bedrijf vanpeer Schilderwerken & Onderhoud Roosendaal | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Beetslaan 63, 4707 JP Roosendaal

Telefoonnummer: 31 614775142

Website: www.vanpeerschilderwerken.nl

J.P. VD Boom Schilderwerken Roosendaal 1 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Achterberg 14, 4707 MH Roosendaal

Telefoonnummer: 31 652159029

Website: Website

Beste Schilder & Schildersbedrijf Rotterdam  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ