Beste Schilder & Schildersbedrijf Tiel  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Hieronder laten we je de gemiddelde prijzen zien die een schilder in Tiel aanrekent en hoeveel het kost om een huis, een appartement en verschillende kamers in een woning te laten schilderen. Bekijk hoeveel professionals per uur, per m2 en per dag vragen voor binnen- en buitenschilderwerk, inclusief in de winter!

Kosten schilder Tiel

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €50.

SchilderwerkGemiddelde prijsPrijs m2Prijs per uur
Per dag€200 – €500€ 10 – € 40€ 25 – € 50

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Wat kost een schilder in Tiel? / Kosten van schilder per m2 / uur

Voor schilderwerk in Tiel wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €40,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

This image has an empty alt attribute; its file name is binnenschilderwerkkosten-1024x299.jpg

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Binnenschilder Tiel – Kosten & Prijzen / Wat kost een binnenschilder?

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇
SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw

Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Tiel/ Kosten buitenschilder

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning

Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

This image has an empty alt attribute; its file name is Gevelschilderen-1024x299.jpg

Goedkope schilder Tiel

View Schilder Tiel: Kosten & Prijzen per uur / m2 in a full screen map

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

This image has an empty alt attribute; its file name is kozijnenverven-1024x299.jpg

Schilder offerte Tiel

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Tielmet onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Tiel zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Hoeveel kost een schilder per m2 in Tiel?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Tiel?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Winterschilder Tiel

Een winterschilder in Tiel is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Tiel

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Tiel? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Tiel selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Tiel gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Tiel

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Tiel

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Tiel kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Tiel

De best beoordeelde bedrijven in Tiel zijn:

 • Hoobroeckx Schilders
 • Schildersbedrijf P. Dolron B.V.
 • Van Dijk Schilders Tiel
 • Het Gelders Schildershuis
 • Ad Remkes schilder en klein onderhoud
 • Ron’s Schilderwerken
 • Andernach Schilderwerken
 • Schildersbedrijf Ad Prijn
 • P.D. van Wijk Schilderwerken
 • Barts Schilderwerken
 • Ron den Boef Schilderwerken
 • Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B.
 • Schildersbedrijf John
 • Finished Colours schilder – spuitwerken BS Erkend
 • Schildersbedrijf vd Brink van de Ven V.O.F.
 • Crone Schilderwerken
 • HS Schildersbedrijf
 • Van Herrewaarden Schilderwerken
 • Schildersbedrijf Stephan Molenaar
 • Schildersbedrijf Wtenweerde

Gerelateerde Blogs:

👉 Leidende Schilder in Maassluis: Ontdek de Gemiddelde Uurtarieven en Prijs per Vierkante Meter voor Schilderwerken

👉 Ontdek het Beste Schilder & Schildersbedrijf in Vlaardingen – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Kwalitatief Hoogstaand Schilderwerk!

👉 Waarom kiezen voor het Beste Schilder & Schildersbedrijf in Eindhoven? Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

👉 Schilderwerk in Hardenberg – Vind het Beste Schildersbedrijf en Ontdek de Prijzen per m2

👉 Schilderwerk in Hoorn: Vind de Beste Schilders – Gemiddelde Prijzen per m2/uur & Kosten voor een Geslaagd Project!

Hoobroeckx Schilders Tiel 4.5 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Edisonstraat 22, 4004 JL Tiel

Telefoonnummer: 31 344622579

Website: www.hoobroeckx-schilders.nl

Schildersbedrijf P. Dolron B.V. Tiel 5 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Stationsstraat 35, 4001 CD Tiel

Telefoonnummer: 31 344661366

Website: www.schildersbedrijfdolron.nl

Van Dijk Schilders Tiel Tiel 5 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Meeuwstraat 11, 4005 VS Tiel

Telefoonnummer: 31 344846853

Website: www.vandijkschilderstiel.nl

Het Gelders Schildershuis Tiel 5 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Grotebrugse Grintweg 23, 4005 AA Tiel

Telefoonnummer: 31 622605180

Website: Website

Ad Remkes schilder en klein onderhoud Tiel 4.7 🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Ruisvoorn 105, 4007 NG Tiel

Telefoonnummer: 31 651745272

Website: Website

Ron’s Schilderwerken Tiel 5 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Lokstraat 10, 4005 CE Tiel

Telefoonnummer: 31 622378373

Website: Website

Andernach Schilderwerken Tiel 5 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: De Kranshof 258, 4005 DE Tiel

Telefoonnummer: 31 628572151

Website: Website

Schildersbedrijf Ad Prijn Tiel 5 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Goudenregenstraat 23, 4001 EE Tiel

Telefoonnummer: 31 344611138

Website: Website

P.D. van Wijk Schilderwerken Tiel 5 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Nicolaas Beetsstraat 34, 4003 KB Tiel

Telefoonnummer: 31 344642170

Website: www.pdvanwijkschilderwerken.nl

Barts Schilderwerken Tiel 5 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Emmalaan 13, 4002 AD Tiel

Telefoonnummer: 31 618191268

Website: www.bartdeschilder.nl

Ron den Boef Schilderwerken Tiel 5 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Vliet 3, 4007 RG Tiel

Telefoonnummer: 31 344623379

Website: www.rondenboefschilderwerken.info

Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B. Tiel 5 🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Burgemeester Stolklaan 26, 4002 WJ Tiel

Telefoonnummer: 31 344620986

Website: betuwsschildersbedrijf.nl

Schildersbedrijf John Tiel 5 🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Batavenstraat 49, 4007 MA Tiel

Telefoonnummer: 31 344630303

Website: www.schildersbedrijfjohn.nl

Finished Colours schilder – spuitwerken BS Erkend Tiel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Hucht 32, 4001 NL Tiel

Telefoonnummer: 31 344633047

Website: finishedcolours.nl

Schildersbedrijf vd Brink van de Ven V.O.F. Tiel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Ruisvoorn 142, 4007 NJ Tiel

Telefoonnummer: 31 628258819

Website: Website

Crone Schilderwerken Tiel 3.7 🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: De Eng 31, 4013 NM Kapel Avezaath

Telefoonnummer: 31 650526687

Website: www.croneschilderwerken.nl

HS Schildersbedrijf Tiel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Abeelstraat 48, 4005 BE Tiel

Telefoonnummer: 31 613658053

Website: www.hsschildersbedrijf.nl

Van Herrewaarden Schilderwerken Tiel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Zonnedauw 96, 4007 VB Tiel

Telefoonnummer: 31 643558863

Website: www.vanherrewaardenschilderwerken.nl

Schildersbedrijf Stephan Molenaar Tiel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Voor de Kijkuit 23, 4001 HG Tiel

Telefoonnummer: 31 629412668

Website: www.stephanmolenaar.nl

Schildersbedrijf Wtenweerde Tiel | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Mr, Meester Rinkstraat 20, 4005 VJ Tiel

Telefoonnummer: 31 648356865

Website: Website

Beste Schilder & Schildersbedrijf Tilburg  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ