Beste Schilder & Schildersbedrijf Valkenswaard  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Hieronder laten we je de gemiddelde prijzen zien die een schilder in Valkenswaard aanrekent en hoeveel het kost om een huis, een appartement en verschillende kamers in een woning te laten schilderen. Bekijk hoeveel professionals per uur, per m2 en per dag vragen voor binnen- en buitenschilderwerk, inclusief in de winter!

Kosten schilder Valkenswaard

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €50.

SchilderwerkGemiddelde prijsPrijs m2Prijs per uur
Per dag€200 – €500€ 10 – € 40€ 25 – € 50

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Wat kost een schilder in Valkenswaard ? / Kosten van schilder per m2 / uur

Voor schilderwerk in Valkenswaard wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €40,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

This image has an empty alt attribute; its file name is binnenschilderwerkkosten-1024x299.jpg

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Binnenschilder Valkenswaard – Kosten & Prijzen / Wat kost een binnenschilder?

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇
SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw

Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Valkenswaard / Kosten buitenschilder

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning

Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

This image has an empty alt attribute; its file name is Gevelschilderen-1024x299.jpg

Goedkope schilder Valkenswaard

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

This image has an empty alt attribute; its file name is kozijnenverven-1024x299.jpg

Schilder offerte Valkenswaard

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Valkenswaard met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Valkenswaard zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Hoeveel kost een schilder per m2 in Valkenswaard?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Valkenswaard?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Valkenswaard?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Valkenswaard inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Valkenswaard

Een winterschilder in Valkenswaard is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇
✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Kosten van een winterschilder Valkenswaard

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Valkenswaard? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Valkenswaard selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Valkenswaard gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Valkenswaard

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Valkenswaard

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Valkenswaard kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Valkenswaard

De best beoordeelde bedrijven in Valkenswaard zijn:

 • Rutten-Jonkers Glas & Schilderwerken
 • B. Cuijpers Glas- en Schildersbedrijf B.V.
 • Schilderwerken Valkenswaard
 • P&B Schilders-& Afwerkingsbedrijf
 • S & K Schilderwerken
 • van der Honing Schilderwerken
 • Schilderbedrijf De Kempen
 • Jan van Gerven schilderwerken
 • Multi Schilderwerken
 • Schilder Valkenswaard, Plompen schildersbedrijf
 • Indigo Schilderwerken
 • Schildersbedrijf Irise
 • van der Honing Schilderwerken
 • Brandes En Van Haaren Schilderwerken
 • Frans van Dijk Schilderwerken
 • Tiny Bouchée Schilderwerken
 • Cox Schilderwerken
 • Helder Totaalonderhoud VOF
 • Macema Schilderwerken
 • Ton van Laarhoven Onderhoud in en rondom jouw huis

Rutten-Jonkers Glas & Schilderwerken Valkenswaard 6🌟 (61) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Evelinadal 27, 5551 BT Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 654321757

Website: www.ruttenjonkers.nl

B. Cuijpers Glas- en Schildersbedrijf B.V. Valkenswaard 5🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Schaapsloop 2, Dragonder 9-A, 5554 GM Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 402046273

Website: www.b-cuypers.nl

Schilderwerken Valkenswaard 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kardinaal de Jongstraat 103, 5554 RC Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 402011171

Website: www.schilderwerkenvalkenswaard.nl

P&B Schilders-& Afwerkingsbedrijf Valkenswaard 3.4🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Dollarhof 21, 5551 DA Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 402017847

Website: www.penbschildersbedrijf.nl

S & K Schilderwerken Valkenswaard 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Franciscusdal 9, 5551 CR Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 402044604

Website: Website

van der Honing Schilderwerken Valkenswaard 4.5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Hertogin Johannastraat 67, 5552 KS Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 626350929

Website: Website

Schilderbedrijf De Kempen Valkenswaard 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Boekweitbeemd 7, 5551 HN Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 650603281

Website: www.schildersbedrijfdekempen.nl

Jan van Gerven schilderwerken Valkenswaard | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Lijmziederwei 28, 5551 SB Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 621581314

Website: www.janvangervenschilderwerken.nl

Multi Schilderwerken Valkenswaard 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Hoge Akkers 45, 5554 GB Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 402045653

Website: www.multischilders.nl

Schilder Valkenswaard, Plompen schildersbedrijf Valkenswaard | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Groenstraat 15-A, 5551 AV Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 651127223

Website: plompen-schildersbedrijf.nl

Indigo Schilderwerken Valkenswaard 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kerkakkerstraat 43, 5551 TB Valkenswaard

Telefoonnummer:  31 402045641

Website: www.indigototaal.nl

Schildersbedrijf Irise Valkenswaard | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Mouterwei 17, 5551 SC Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 402019231

Website: Website

van der Honing Schilderwerken Valkenswaard | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Dommelseweg 100, 5554 NT Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 652674311

Website: e.jimdo.com

Brandes En Van Haaren Schilderwerken Valkenswaard | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Spinnerwei 3, 5551 PS Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 402044373

Website: Website

Frans van Dijk Schilderwerken Valkenswaard | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Korfvlechterwei 9, 5551 SW Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 655793096

Website:  www.vandijkschilderwerken.nl

Tiny Bouchée Schilderwerken Valkenswaard 4.9🌟 (36) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kardinaal de Jongstraat 82, 5554 RE Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 610280988

Website: Website

Cox Schilderwerken Valkenswaard | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Zandbergstraat 11, 5555 LA Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 654712773

Website: coxschilderwerken.nl

Helder Totaalonderhoud VOF Valkenswaard | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Ganzetongstraat 18, 5552 NA Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 639015103

Website: www.heldertotaalonderhoud.nl

Macema Schilderwerken Valkenswaard | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Goudenrijderhof 35A, 5551 VH Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 634824081

Website: www.macema.nl

Ton van Laarhoven Onderhoud in en rondom jouw huis Valkenswaard 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Munthof 28, 5551 XC Valkenswaard

Telefoonnummer: 31 611697597

Website: ton-van-laarhoven-onderhoud-in-en-rondom-jouw-huis.business.site

Beste Schilder & Schildersbedrijf Veenendaal  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ