Goedkope schilder gezocht: Kosten & Prijs per m2 / uur, waar vind ik die? Voordelen & Nadelen

Een goedkope schilder is altijd mooi meegenomen. Wij Nederlanders houden er wel van als we flinke korting kunnen scoren.

Tegen een koopje zeggen we geen nee. Tegelijkertijd kijken we wel kritisch naar producten en diensten. Zo ook als we op zoek gaan naar een professionele schilder voor een verfklus.

De laagste prijs is één ding, maar je wilt hier wel kwaliteit voor terug. Alhoewel het spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’ niet altijd van toepassing is, klopt deze uitspraak wel regelmatig.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Een goedkope schilder is één ding, maar het beste kun je op zoek gaan naar een schildersbedrijf met een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Gerelateerde Blog:

👉 Betrouwbaar Schildersbedrijf Goes: Ontvang Informatie over de Gemiddelde Kosten voor Schilderklussen in de Regio

👉 Ontdek de Beste Schilder in Weert: Gemiddelde Prijzen en Uurtarieven voor Schilderklussen per m2

👉 Vind de Beste Schilder & Schildersbedrijf in Lelystad – Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Hoogwaardig Afgewerkte Schilderprojecten

👉 Vergelijk Prijzen van Schilders in Leeuwarden – Kosten per M2 en Uur voor Schilderwerk

👉 Ontdek de Gemiddelde Kosten voor Schilderwerken in Veenendaal: Prijzen per m2 / uur en Deskundig Advies voor het Vinden van het Ideale Schildersbedrijf!

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Een scherpe prijs en goed werk afleveren, dat is waar mensen naar op zoek zijn. Hoe vind je een goedkope schilder die dit levert? Wij vertellen het je hieronder.

Wat maakt een schilder goedkoop?

Er zijn diverse manieren waarop schildersbedrijven kunnen besparen op hun kosten en alsnog een hoge kwaliteit kunnen afleveren.

Simpel gesteld zijn er bedrijven die dankzij hun jarenlange ervaringen met diverse soorten schilderklusjes precies weten hoe ze alles moeten aanpakken. Hierdoor kan er efficiënter gewerkt worden.

Hoe efficiënter er gewerkt wordt, hoe minder tijd een klus kost om te klaren. Tijd is geld, dus hierdoor wordt er ook op de kosten bespaard.

Daarnaast zijn er schildersbedrijven met schilders in diverse regio’s in Nederland. Een schilder in de buurt levert je minder voorrijkosten op, wat nog een manier is om de kosten laag te houden.

Gerelateerde Blog:

👉 Ontdek de Top Schilder en Gerenommeerd Schildersbedrijf in Hoofddorp: Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

👉 Beste Schilder en Gerenommeerd Schildersbedrijf in Tilburg – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Zo kan iedereen een goedkope schilder inschakelen.

Een goedkope schilder heeft een wat nare klank. Goedkoop is een term die je zowel positief als negatief kunt interpreteren.

Wij Nederlanders houden ervan om lage prijzen te scoren, maar tegelijkertijd willen we niet dat het resultaat er goedkoop uit ziet. Als consumenten zijn we op zoek naar scherpe prijzen en een hoge kwaliteit.

Efficiënt werken, een eerlijk uurtarief vragen en de arbeidskosten laag houden: zo kunnen schildersbedrijven een scherpe prijs bieden en je toch iedere keer weer goede resultaten bieden.

Let wel op dat een bedrijf ondanks de lage prijs wel gebruik maakt van goede kwaliteit verf. Hoe minder goed de kwaliteit van de verf, hoe minder lang je zult kunnen genieten van het eindresultaat.

Goede bedrijven weten dat ze op dit vlak niet moeten inboeten.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Wat kun je verwachten van de kosten van een goedkope schilder?

Als een goedkope schilder hand in hand gaat met uitstekende resultaten, is dit het beste van beide werelden. Sowieso zien we in de praktijk vaak dat het inschakelen van een schilder leidt tot de beste resultaten.

Er zijn diverse verfklussen die je zelf kunt oppakken. Vaak gaat het goed, maar soms ook niet. In zulke gevallen kunnen er bijvoorbeeld nog banen en strepen zichtbaar zijn op het oppervlak.

Dat is zonde, want vaak zul je dan nog een keer moeten verven of je schakelt alsnog een professional in. Deze problemen kun je voorkomen door gewoon meteen een professionele schilder in te schakelen.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Dat kost misschien wat meer, maar je krijgt er een hoop voor terug.

Dankzij de vooruitgang van het internet is het tegenwoordig simpeler dan ooit om een goedkope schilder te vinden. Vele schildersbedrijven hebben een eigen website.

Via deze site kun je gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo kun je de offertes van bedrijven onderling eenvoudig met elkaar vergelijken, om zo de beste prijs te vinden.

Je vindt zo gemakkelijk een goedkope schilder die goede resultaten te bieden heeft. Wat kun je verwachten van de gemiddelde kosten van een goedkope schilder?

De kosten van een goedkope schilder zullen afhangen van een aantal elementen. Ten eerste is er een groot verschil tussen een schilder die binnen voor je aan de slag gaat of een schilder die ondergronden buiten voor je van verf gaat voorzien.

Voor verfklussen buiten heb je duurdere verf nodig, omdat deze verf oppervlakken moet beschermen tegen weersomstandigheden zoals regen en een felle zon.

De prijs per vierkante meter van een binnenschilder is inclusief materialen en btw ongeveer 20 tot 30 euro per vierkante meter. Dit is gelijk aan een uurtarief van 25 tot 35 euro.

Spuitwerk kost veelal per vierkante meter 5 tot 9 euro, terwijl sauswerk je tussen de 7 en 13 euro per vierkante meter kan kosten.

Een buitenschilder kost je per vierkante meter tussen de 25 en 35 euro. Dit is gelijk aan een uurtarief van 30 tot 45 euro.

Wat is nog meer belangrijk bij een goedkope schilder?

Een lage prijs is mooi meegenomen, maar een goedkope schilder moet je meer kunnen bieden dan dat. Service van een hoge kwaliteit is van groot belang.

Als je dit aan je klanten kunt bieden voor een goede prijs, ben je al een heel eind als schilder. Het is van belang dat de schilders van een bedrijf altijd vriendelijk zijn richting een klant en altijd hun best doen om een zo goed mogelijk resultaat af te leveren.

Extra diensten zoals het schoon opleveren van een klus is een pluspunt. Het is mogelijk om meerdere verfklussen tegelijk te laten uitvoeren voor nog meer korting.

Het scheelt daarnaast als een bedrijf bij zowel jou als iemand in de buurt (bijvoorbeeld je buren) een klus heeft. Dit scheelt reistijd en geld.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Meerdere varianten van een goedkope schilder

Goedkope schilders zijn er in allerlei soorten en maten. Mensen kiezen graag voor schilders die een lage prijs leveren.

Toch raden we altijd aan om de verhouding tussen prijs en kwaliteit in je achterhoofd te houden. Je wilt geen kat in de zak kopen.

Er bestaan diverse goedkope schildersbedrijven die ook garant staan voor kwaliteit. Maar een goedkope schilder kan de prijs pas echt laag houden wanneer de schilder als ZZP’er of als zwartwerker aan de slag gaat.

Inmiddels zijn er in Nederland vele ZZP schilders te vinden. Zij kunnen lagere tarieven aanbieden in vergelijking met bedrijven. Wel verschilt het per ZZP’er of ze kwaliteit leveren of niet.

Een andere optie die je hebt is het inhuren van een zwart betaalde schilder. Dit is pas echt een goedkope schilder.

Tegelijkertijd is het de vraag of dit een goed idee is. Je bespaart enorm op de kosten. Wel is er een grotere kans op een miskoop.

Het is maar de vraag of een zwartwerkende goedkope schilder kwaliteit levert. Bovendien heb je geen recht op bijvoorbeeld garantie.

Voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam resultaat kies je dus niet voor deze optie. Bekende schildersbedrijven een ZZP schilders zijn een betere optie. Natuurlijk is deze keuze geheel aan jou. 

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ