Onze geschiedenis

Door onze jarenlange ervaring in de schildersbranche hebben wij gemerkt dat onder onze klanten de vraag naar goede, duidelijke informatie over uiteenlopende schilderklussen en wat daar allemaal bij komt kijken enorm groot was. Mensen twijfelden soms of zij hun schilderwerk misschien toch niet zelf hadden kunnen uitvoeren om zo op de kosten te besparen. Wij vonden dat wij hier iets mee moesten doen. En zo is het idee voor schilder-tips.nl geboren: Een website waar mensen terecht kunnen voor het antwoord op al hun vragen over schilderen, de voor-en nadelen van de schilderklus zelf uitvoeren, veel handige tips en waar zij daarnaast ook direct gratis en vrijblijvend in contact kunnen komen met een bij ons platform aangesloten vakman. 

Wat is onze missie?

Wij voorzien de bezoekers van onze site van zoveel mogelijk informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken tussen het zelf uitvoeren of uit handen geven van een schilderklus.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Besluit de klant om de klus toch liever uit te laten voeren door een professionele schilder, dan is het onze missie om de klant en professionals op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen. 

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Dit levert voor beide partijen een win-win situatie op:

De professionele schilder kan op eenvoudige wijze online zijn diensten aanbieden en de klant kan profiteren van prijsvoordeel door het vergelijken van verschillende offertes.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van offertes is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de volgende stappen volgen:

  1. Geef een duidelijke omschrijving van de uit te voeren klus. Hoe gedetailleerder uw omschrijving, hoe specifieker de schilderspecialisten de offerte voor u kunnen opstellen.
  1. Ontvang tot wel 4 offertes van professionele schilders bij u in de regio en vergelijk deze.
  1. Kies de vakman die het best bij uw wensen en budget past. Deze gaat vervolgens voor u aan de slag.
  1. Nadat de klus is afgerond kunt u nog feedback geven over hoe de klus is verlopen. Hiermee kunt u toekomstige klanten helpen bij het maken van hun keuze.

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ