Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik offertes aan?

Klik op de button om direct offertes aan te vragen. Vul de vragen op het offerteformulier en je contactgegevens in en verzend je aanvraag. Je hoeft nu  niets meer te doen, je aanvraag wordt automatisch verzonden naar de meest geschikte schildersbedrijven.

Ben ik verplicht een offerte te accepteren?

Nee, het aanvragen van offertes is vrijblijvend. Dit betekent dat je niet verplicht bent om offertes te accepteren. Bekijk het aanbod en besluit of je akkoord wilt gaan met de offerte. Ben je niet tevreden met de offerte? Dan wijs je de offerte gewoon af.

Is het aanvragen van offertes gratis?

Jazeker! Het aanvragen van offertes is zowel gratis als vrijblijvend. Het kost je dus niks en je zit nergens aan vast.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Van hoeveel vakmensen krijg ik een offerte?

Je offerteaanvraag wordt naar maximaal vier bedrijven verzonden. Vervolgens ontvang je, afhankelijk van het aantal schilders in je regio, tot wel vier offertes.

Is het een probleem als ik niet genoeg informatie heb om een formulier in te vullen?

Wij raden aan om het offerteformulier zo volledig en uitgebreid mogelijk in te vullen. Als je niet alles goed kan beantwoorden is dat niet zo erg, maar probeer toch een zo nauwkeurige omschrijving van de opdracht te geven. Dit zorgt er namelijk voor dat schilders een offerte op maat kunnen maken.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Hebben jullie landelijke dekking?

Wij kunnen helaas niet garanderen dat we overal dekking hebben voor alle vakgebieden. Om erachter te komen of wij ook in jouw regio schilders kunnen aanbieden kun je het beste een offerte aanvragen.

Komt de schilder altijd uit mijn regio bij een offerteaanvraag?

Wij proberen altijd om de offerteaanvraag alleen te sturen naar schildersbedrijven die werkzaam zijn in jouw regio. Hierdoor bespaar je namelijk al op hoge voorrijkosten. Bovendien is het aanvragen van offertes geheel vrijblijvend, je zit dus nooit ergens aan vast.

Kan ik nog iets veranderen in mijn offerteaanvraag als ik deze al heb verzonden?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij streven ernaar om de aanvraag binnen een uur te verwerken, wat betekent dat de kans dus groot is dat de aanvraag al is doorgestuurd naar verschillende schildersbedrijven. Probeer daarom de aanvraag zo compleet mogelijk in te vullen. Moet er toch wat veranderd worden in de offerte dan kun je dit eventueel op een later tijdstip zelf nog afstemmen met de door jou gekozen schilder.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

Ja, je gegevens zijn SSL beveiligd. Daarnaast worden je gegevens uitsluitend doorgegeven aan schildersbedrijven die je een aanbod zullen doen. 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier. Vermeld je naam, e-mail adres en het bericht dat je wil verzenden. Je ontvangt dan snel een antwoord op je bericht.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ