Beste Schilder & Schildersbedrijf Barneveld  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Hieronder laten we je de gemiddelde prijzen zien die een schilder in Barneveld aanrekent en hoeveel het kost om een huis, een appartement en verschillende kamers in een woning te laten schilderen. Bekijk hoeveel professionals per uur, per m2 en per dag vragen voor binnen- en buitenschilderwerk, inclusief in de winter!

Kosten schilder Barneveld

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €50.

SchilderwerkGemiddelde prijsPrijs m2Prijs per uur
Per dag€200 – €500€ 10 – € 40€ 25 – € 50✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Wat kost een schilder in Barneveld? / Kosten van schilder per m2 / uur

Voor schilderwerk in Barneveld wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €40,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

This image has an empty alt attribute; its file name is binnenschilderwerkkosten-1024x299.jpg

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Binnenschilder Barneveld – Kosten & Prijzen / Wat kost een binnenschilder?

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw

Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Barneveld / Kosten buitenschilder

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning

Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

This image has an empty alt attribute; its file name is Gevelschilderen-1024x299.jpg

Goedkope schilder Barneveld

View Schilder Barneveld: Kosten & Prijzen per uur / m2 in a full screen map

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

This image has an empty alt attribute; its file name is kozijnenverven-1024x299.jpg

Schilder offerte Barneveld

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Barneveld met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Barneveld zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Hoeveel kost een schilder per m2 in Barneveld?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Barneveld?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Barneveld?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Barneveld inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Winterschilder Barneveld

Een winterschilder in Barneveld is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Barneveld

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Barneveld? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Barneveld selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Barneveld gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Barneveld

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Barneveld

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Barneveld kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Barneveld

De best beoordeelde bedrijven in Barneveld zijn:

 • R. van de Beek Schilders en Verf&Behang
 • Gregory Kuc Schilderwerken
 • van de Kuilen B.V. vakschilders
 • Schildersbedrijf Evert-Jan van den Brink
 • Van Ee Schilderwerken
 • Ploeg Schilderwerken
 • Habermehl Schilderwerken
 • Guldie schilderwerk & vastgoedonderhoud / Colorstore.nl
 • Onno Pater Schilderwerken / Schilder Voorthuizen
 • Schildersbedrijf Ploeg
 • Aleides Kleuradvies en Schilderwerken
 • Schildersbedrijf de Boer
 • Van Raaij Schilderwerken
 • Pootschilderwerken
 • De Wit Barneveld
 • Schilderskwartier BV
 • Schilder Barneveld | Roman de Klusman
 • Brons – Schilder- en Onderhoudswerk
 • Snetselaar Schilderwerken
 • VGO Schilders

R. van de Beek Schilders en Verf&Behang Barneveld 4🌟 (8) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Anthonie Fokkerstraat 27, 3772 MP Barneveld

Telefoonnummer: 31 342404600

Website: www.rvdbeek.nl

Gregory Kuc Schilderwerken Barneveld 4.8🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Valkappel 4, 3773 HR Barneveld

Telefoonnummer: 31 651919791

Website: Website

van de Kuilen B.V. vakschilders Barneveld 3.8🌟 (6) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kallenbroekerweg 96, 3771 DG Barneveld

Telefoonnummer: 31 342412875

Website: www.vandekuilen.nl

Schildersbedrijf Evert-Jan van den Brink Barneveld 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Doctor Kuyperlaan 7, 3771 CS Barneveld

Telefoonnummer: 31 342421335

Website: www.barneveldseschilder.nl

Van Ee Schilderwerken Barneveld 5🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Valkseweg 7, 3771 RC Barneveld

Telefoonnummer: 31 623687194

Website: www.vaneeschilderwerken.nl

Ploeg Schilderwerken Barneveld 3.7🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Doctor Albert Schweitzerlaan 26, 3771 XM Barneveld

Telefoonnummer: 31 613154129

Website: ploegschilderwerken.nl

Habermehl Schilderwerken Barneveld 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Zomertuin 15, 3772 VP Barneveld

Telefoonnummer: 31 342493496

Website: Website

Guldie schilderwerk & vastgoedonderhoud / Colorstore.nl Barneveld 2.3🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Anthonie Fokkerstraat 31, 3772 MP Barneveld

Telefoonnummer: 31 342412153

Website: www.guldie.nl

Onno Pater Schilderwerken / Schilder Voorthuizen Barneveld 4.8🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Wesselseweg 52, 3771 PD Barneveld

Telefoonnummer: 31 626590490

Website: schildervoorthuizen.nl

Schildersbedrijf Ploeg Barneveld 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Jonkersweg 14, 3772 AN Barneveld

Telefoonnummer: 31 654240444

Website: www.schildersbedrijfploeg.nl

Aleides Kleuradvies en Schilderwerken Barneveld 5🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Van Ghentlaan 6, 3771 JZ Barneveld

Telefoonnummer: 31 621434549

Website: www.aleides.nl

Schildersbedrijf de Boer Barneveld | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Wilhelminastraat 33, 3771 AN Barneveld

Telefoonnummer: 31 342423991

Website: www.deboerschilder.nl

Van Raaij Schilderwerken Barneveld 4🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Knottenbeltlaan 11, 3772 NL Barneveld

Telefoonnummer: 31 342846090

Website: www.vanraaijreclameschilders.com

Pootschilderwerken Barneveld 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Hortensiastraat 24, 3772 XC Barneveld

Telefoonnummer: 31 621819662

Website: pootschilderwerken.nl

De Wit Barneveld 3.7🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Vellerselaan 41, 3772 PP Barneveld

Telefoonnummer: 31 342750421

Website: dewitbarneveld.nl

Schilderskwartier BV Barneveld 5🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Gasthuisstraat 11, 3771 HE Barneveld

Telefoonnummer: 31 342492377

Website: www.schilderskwartier.nl

Schilder Barneveld | Roman de Klusman Barneveld 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Narcissenstraat 8, 3772 JA Barneveld

Telefoonnummer: 31 642256149

Website: romandeklusman.nl

Brons – Schilder- en Onderhoudswerk Barneveld 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Barnseweg 134, 3771 RP Barneveld

Telefoonnummer: 31 653718678

Website: Website

Snetselaar Schilderwerken Barneveld | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Hackfortlaan 21, 3771 XB Barneveld

Telefoonnummer: 31 646305933

Website: www.snetselaarschilderwerken.nl

VGO Schilders Barneveld | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Schoutenstraat 72H, 3771 CK Barneveld

Telefoonnummer: 31 342430371

Website: www.vgoschilders.nl

Beste Schilder & Schildersbedrijf Bergen op Zoom  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ