Beste Schilder & Schildersbedrijf Den Haag  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Welkom in het prachtige Den Haag, de bruisende stad waar cultuur, geschiedenis en innovatie samenkomen. Of je nu je woning wilt verfraaien, een zakelijk pand wilt laten stralen of een artistieke touch aan je interieur wilt geven, de professionele schilders in Den Haag staan voor je klaar.

Met vakmanschap en creativiteit bieden zij een uitgebreid scala aan diensten, variërend van binnen- en buitenschilderwerk tot specialistische technieken en decoratieve afwerkingen.

Benieuwd naar de tarieven? Deze ervaren vakmensen hanteren transparante prijsstructuren, met duidelijke kosten per uur, per vierkante meter en per dag, zodat je volledige controle hebt over je budget.

Terwijl je geniet van de sfeervolle grachten, majestueuze paleizen en bruisende culturele scene van Den Haag, zullen de schilders van Den Haag jouw visie omzetten in een verbluffend resultaat dat de pracht en diversiteit van deze stad weerspiegelt.

Ervaar het gemak van het vinden van een schildersbedrijf in Den Haag en omgeving. Via onze site kunt u snel en eenvoudig in contact komen met verschillende bedrijven en gratis offertes vergelijken. Bespaar tijd en geld door direct te zien welk bedrijf het beste bij uw wensen en budget past.

Geen verplichtingen, alleen transparante en vrijblijvende offertes om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw schilderproject.

Gerelateerde Blog:

👉 Top Schilder & Schildersbedrijf in Roosendaal: Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Verfijnde Schilderklussen!

👉 Vind het Beste Schilder & Schildersbedrijf van Vlaardingen – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Vakkundig Uitgevoerde Schilderwerken!

👉 Schilderen in Deventer? Vergelijk Prijzen per m2 / uur en Kies de Perfecte Schilder

👉 Bespaar Geld op Buitenschilderwerk: Kosten, Prijs per m2 en Top Tips voor een Langdurige Afwerking

👉 Kies voor Kwaliteit: Beste Schilder & Schildersbedrijf in Lochem – Tarieven per m2 / uur & Kosten voor Hoogwaardige Schilderwerken

Kosten schilder Den Haag

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €35.

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Gerelateerde Blog:

👉 Ontdek de Top Schilder & Schildersbedrijf in Zeist – Gemiddelde Tarieven per Vierkante Meter / Uur & Kostenraming voor Schilderwerken!

👉 Ontdek het Premium Schilder & Schildersbedrijf in Eindhoven: Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

👉 Uw Gids voor Schilderwerken in Hardenberg – Ontdek de Gemiddelde Kosten en Beste Schilders

👉 Betrouwbare Schilders in Hoorn – Ontdek de Gemiddelde Prijzen per m2/uur & Kosten voor Schilderwerken in jouw Budget!

👉 ZZP Schilder inhuren: Kosten, Uurloon, Prijs per m2 en Waarom het een Slimme Investering Kan Zijn

Goedkope schilder Den Haag

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

Schilder offerte Den Haag

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Den Haag met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Gerelateerde Blog:

👉 Top Schilder & Schildersbedrijf in Castricum – Inzicht in Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Overzicht van Kosten voor Schilderklussen!

👉 Leer hoe je Kozijnen Verft als een Pro: Kosten, Prijs per m2, Advies over Verfselectie en Kleurencombinaties, met Praktische Tips voor een Schitterend Resultaat!

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Den Haag zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Wat kost een schilder in Den Haag?

Voor schilderwerk in Den Haag wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €35,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Kosten van schilder per m2 / uur in Den Haag

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Hoeveel kost een schilder per m2 in Den Haag?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Den Haag?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Den Haag?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Den Haag inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Gerelateerde Blog: 👉 Beste Schilder & Schildersbedrijf in Spijkenisse – Prijsinformatie per Vierkante Meter / Uur en Overzicht van Schilderwerk Tarieven

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

Binnenschilder Den Haag – Kosten & Prijzen

Het schilderen van het interieur van een woning heeft een grote invloed op de uitstraling ervan. Als je interieur toe is aan een opfrisbeurt of als er scheurtjes in de verf zitten, kan een binnenschilder uit Den Haag je helpen om het interieur weer in topconditie te brengen.

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

Wat kost een binnenschilder?

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Den Haag

Buitenschilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing van je huis, maar biedt ook de benodigde bescherming tegen de weersomstandigheden in Nederland. Het is van belang om de buitenkant van de gevel, kozijnen en deuren regelmatig te onderhouden. Dit kan echter een grote klus zijn, daarom kan het handig zijn om een buitenschilder uit Den Haag in te huren.

Waarom hanteert een buitenschilder een hoger uurtarief dan een binnenschilder?

De reden hiervoor is dat buitenschilderwerk vaak onder verschillende weersomstandigheden wordt uitgevoerd en dat de schilder mogelijk op een hoogwerker moet werken.

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

Kosten buitenschilder in Den Haag

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Den Haag

Een winterschilder in Den Haag is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Den Haag

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Den Haag? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Den Haag selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Den Haag gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Den Haag

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Den Haag

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Den Haag} kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Den Haag

De best beoordeelde bedrijven in Den Haag zijn:

 • Schildersbedrijf Den Haag – Michel Muyres
 • Schildersbedrijf J. Musterd & Zn.
 • Douw Schilderwerken B.V.
 • Schildersbedrijf Kalma (Winterschilder-korting)
 • Joost Bakker Schilderwerken BV
 • Den Haan Schilders en Bouw
 • Schild.- en Onderhoudsbedrijf R. Groenewegen
 • Schilder en Klussenbedrijf Maximum
 • JP Onderhoud
 • Parkstaete Schilderwerken
 • J.Kuijper Schildersbedrijf en Onderhoudsbedrijf Den Haag
 • Duijvenbode Schilderwerken
 • Schildersbedrijf Dubru
 • Jesley Schilderwerken en onderhoud
 • Betaalbaar-schilderen.nl
 • Schildersbedrijf Kumar
 • VOF van Tartwijk Schilderwerken
 • Onderhoud- en Schildersbedrijf Kristal
 • Schildersbedrijf van Zwet
 • Schildersbedrijf F.W. Heijstek en Zn.

Schildersbedrijf Den Haag – Michel Muyres Den Haag 5🌟 (27) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: N/A

Telefoonnummer: 31 654335834

Website: schildersbedrijf-denhaag.nl

Schildersbedrijf J. Musterd & Zn. Den Haag 4.9🌟 (25) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Wapenveldestraat 12, 2573 BJ Den Haag Escamp

Telefoonnummer: 31 643075907

Website: www.schildersbedrijfmusterd.nl

Douw Schilderwerken B.V. Den Haag 5🌟 (44) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Valkenboskade 129, 2563 GR Den Haag Segbroek

Telefoonnummer: 31 707802049

Website: douwschilderwerken.nl

Schildersbedrijf Kalma (Winterschilder-korting) Den Haag 5🌟 (25) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Westvlietweg 71n, Maststraat 73, 2495 AA Den Haag Scheveningen

Telefoonnummer: 31 655801609

Website: www.kalmaschilders.nl

Joost Bakker Schilderwerken BV Den Haag 4.8🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Van Speijkstraat 191, 2518 GA Den Haag The Hague Center

Telefoonnummer: 31 703461281

Website: www.joostbakker.nl

Den Haan Schilders en Bouw Den Haag 5🌟 (10) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Uitenhagestraat 69, 2571 PV Den Haag The Hague Center

Telefoonnummer: 31 704065089

Website: www.denhaanschilders.nl

Schild.- en Onderhoudsbedrijf R. Groenewegen Den Haag 4.8🌟 (12) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Loosdrechtsestraat 14, 2574 PM Den Haag Escamp

Telefoonnummer: 31 614663819

Website: www.groenewegenschilders.nl

Schilder en Klussenbedrijf Maximum Den Haag 5🌟 (15) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: John Rädeckerkade, 2552 WR Den Haag Loosduinen

Telefoonnummer: 31 648509266

Website: schilder-maximum.business.site

JP Onderhoud Den Haag 5🌟 (9) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Koningstraat 303, 2515 JK Den Haag The Hague Center

Telefoonnummer: 31 621228710

Website: www.jponderhoud-schilder.nl

Parkstaete Schilderwerken Den Haag 4.8🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Sweelinckplein 1, 2517 GK Den Haag Duinoord

Telefoonnummer: 31 703387440

Website: www.parkstaeteschilderwerken.nl

J.Kuijper Schildersbedrijf en Onderhoudsbedrijf Den Haag 3.6🌟 (21) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Meesterstraat 2-4, 2632 BC Nootdorp

Telefoonnummer: 31 708873112

Website: www.jkuijper.nl

Duijvenbode Schilderwerken Den Haag 5🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Duivelandsestraat 39, 2583 KK Den Haag Scheveningen

Telefoonnummer: 31 646015918

Website: www.duijvenbodeschilderwerken.nl

Schildersbedrijf Dubru Den Haag 4.9🌟 (11) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Waterpas 88, 2495 AT Den Haag Leidschenveen-Ypenburg

Telefoonnummer: 31 702600037

Website: www.schildersbedrijfdubru.nl

Jesley Schilderwerken en onderhoud Den Haag 5🌟 (12) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Achterlijn 7, 2492 WS Den Haag Leidschenveen-Ypenburg

Telefoonnummer: 31 611359016

Website: www.jesleyschilderwerken.nl

Betaalbaar-schilderen.nl Den Haag 5🌟 (9) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Neherkade 1384, 2521 RC Den Haag Laak

Telefoonnummer: 31 640711385

Website: betaalbaar-schilderen.nl

Schildersbedrijf Kumar Den Haag 4.5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: De Genestetlaan 2, 2522 LM Den Haag Laak

Telefoonnummer: 31 882422100

Website: www.kumar.nl

VOF van Tartwijk Schilderwerken Den Haag 4.8🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Wilgstraat 42, 2565 ME Den Haag Segbroek

Telefoonnummer: 31 703605440

Website: www.vofvantartwijk.nl

Onderhoud- en Schildersbedrijf Kristal Den Haag 5🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Linnaeusstraat 258, 2522 GZ Den Haag Laak

Telefoonnummer: 31 641044111

Website: Website

Schildersbedrijf van Zwet Den Haag 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Monsterseweg 150, 2553 RM Den Haag Loosduinen

Telefoonnummer: 31 653729786

Website: vanzwet.com

Schildersbedrijf F.W. Heijstek en Zn. Den Haag 3.8🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kranenburgweg 17-B, 2581 XX Den Haag Scheveningen

Telefoonnummer: 31 703549008

Website: www.fwheijstekenzn.nl

Beste Schilder & Schildersbedrijf Den Helder  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ