Beste Schilder & Schildersbedrijf Hardenberg  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Welkom in Hardenberg, de dynamische stad waar vakmanschap en verfijning samenkomen in prachtige verftoepassingen. Of je nu een woning wilt renoveren, een bedrijfspand wilt opknappen of een creatief accent wilt toevoegen aan een openbare ruimte, de professionele schilders in Hardenberg staan klaar om jouw project tot leven te brengen.

Met zijn schilderachtige ligging aan de Vecht en de rijke agrarische geschiedenis biedt Hardenberg niet alleen een inspirerende omgeving voor schilderklussen, maar ook een levendige culturele ambiance.

In dit artikel ontdek je niet alleen de verschillende soorten schilderwerkzaamheden die deze experts kunnen uitvoeren, maar ook de gemiddelde kosten per uur, per vierkante meter en per dag.

Laat je inspireren door de vakbekwaamheid van de Hardenbergse schilders en geef jouw project een buitengewone afwerking die de schoonheid van de stad weerspiegelt.

Ervaar het gemak van het vinden van een schildersbedrijf in Hardenberg en omgeving. Via onze site kunt u snel en eenvoudig in contact komen met verschillende bedrijven en gratis offertes vergelijken. Bespaar tijd en geld door direct te zien welk bedrijf het beste bij uw wensen en budget past.

Geen verplichtingen, alleen transparante en vrijblijvende offertes om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw schilderproject.

Kosten schilder Hardenberg

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €35.

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Goedkope schilder Hardenberg

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

Schilder offerte Hardenberg

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Hardenberg met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Hardenberg zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Wat kost een schilder in Hardenberg?

Voor schilderwerk in Hardenberg wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €35,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Kosten van schilder per m2 / uur in Hardenberg

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Hoeveel kost een schilder per m2 in Hardenberg?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Hardenberg?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Hardenberg?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Hardenberg inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

Binnenschilder Hardenberg – Kosten & Prijzen

Het schilderen van het interieur van een woning heeft een grote invloed op de uitstraling ervan. Als je interieur toe is aan een opfrisbeurt of als er scheurtjes in de verf zitten, kan een binnenschilder uit Hardenberg je helpen om het interieur weer in topconditie te brengen.

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

Wat kost een binnenschilder?

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Hardenberg

Buitenschilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing van je huis, maar biedt ook de benodigde bescherming tegen de weersomstandigheden in Nederland. Het is van belang om de buitenkant van de gevel, kozijnen en deuren regelmatig te onderhouden. Dit kan echter een grote klus zijn, daarom kan het handig zijn om een buitenschilder uit Hardenberg in te huren.

Waarom hanteert een buitenschilder een hoger uurtarief dan een binnenschilder?

De reden hiervoor is dat buitenschilderwerk vaak onder verschillende weersomstandigheden wordt uitgevoerd en dat de schilder mogelijk op een hoogwerker moet werken.

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

Kosten buitenschilder in Hardenberg

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Hardenberg

Een winterschilder in Hardenberg is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Hardenberg

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Hardenberg? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Hardenberg selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Hardenberg gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Hardenberg

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Hardenberg

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Hardenberg} kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Hardenberg

De best beoordeelde bedrijven in Hardenberg zijn:

 • Uw Onderhoudspartner Lenferink Hardenberg – Voorheen Schildersbedrijf Sander Beekhof
 • Schildersbedrijf Frijling
 • Rozema Schilders
 • Home Made By_ Vasse – Schilderwerken
 • Precisie Schilderwerken
 • Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel
 • Slot Schilders
 • Firma Schildersbedrijf Harsevoort
 • Schildersbedrijf HJ
 • Schildersbedrijf Lennips B.V.
 • Jasmine
 • Klussenbedrijf Meijerink Meijerink
 • LS Service
 • Zweers Bouwbedrijf
 • Schildersvakopleid. Hardenberg
 • Schildersbedrijf J.H. Holtvlüwer
 • Van ‘t Zand Schilders V.O.F.

Uw Onderhoudspartner Lenferink Hardenberg – Voorheen Schildersbedrijf Sander Beekhof Hardenberg 4.6🌟 (10) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Vechtstraat 2c, 7772 AX Hardenberg

Telefoonnummer: 31 523677215

Website: www.sanderbeekhof.nl

Schildersbedrijf Frijling Hardenberg 5🌟 (8) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Jan Weitkamplaan 8g, 7772 SE Hardenberg

Telefoonnummer: 31 523261313

Website: www.schildersbedrijffrijling.nl

Rozema Schilders Hardenberg 5🌟 (11) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Oelenveerstraat 21, 7771 BH Hardenberg

Telefoonnummer: 31 624135348

Website: www.rozemaschilders.nl

Home Made By_ Vasse – Schilderwerken Hardenberg 4.4🌟 (34) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Bruchterweg 50, 7772 BH Hardenberg

Telefoonnummer: 31 523280000

Website: www.homemadeby.nl

Precisie Schilderwerken Hardenberg 5🌟 (10) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: N/A

Telefoonnummer: 31 636163110

Website: www.precisie-schilderwerken.nl

Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel Hardenberg 4.8🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Korte Spruit 20, 7773 NR Hardenberg

Telefoonnummer: 31 523270224

Website: www.harco-ekkel.nl

Slot Schilders Hardenberg 5🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Bruchterweg 101, 7772 BK Hardenberg

Telefoonnummer: 31 523241188

Website: www.slotschilders.nl

Firma Schildersbedrijf Harsevoort Hardenberg 4🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Scholtensdijk 11, 7771 CT Hardenberg

Telefoonnummer: 31 523262010

Website: Website

Schildersbedrijf HJ Hardenberg 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Frans Halsstraat 32, 7771 WT Hardenberg

Telefoonnummer: 31 646886909

Website: www.schildersbedrijfhj.nl

Schildersbedrijf Lennips B.V. Hardenberg 4.6🌟 (8) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: IJslandweg 1, 7772 TG Hardenberg

Telefoonnummer: 31 23272051

Website: www.lennips.nl

Jasmine Hardenberg | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Brandweg, 7771 DC Hardenberg

Telefoonnummer: 31 611940306

Website: www.jasmine-decoraties.nl

Klussenbedrijf Meijerink Meijerink Hardenberg 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Blanckvoortallee 1, 7773 AH Hardenberg

Telefoonnummer: 31 523273937

Website: Website

LS Service Hardenberg 5🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Polberg 71, 7772 EX Hardenberg

Telefoonnummer: 31 643013699

Website: www.lsservice.nl

Zweers Bouwbedrijf Hardenberg 4.8🌟 (6) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Engeland 9, 7784 CH Ane

Telefoonnummer: 31 524561268

Website: www.bouwbedrijfzweers.nl

Schildersvakopleid Hardenberg | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Parkweg 3, 7772 XP Hardenberg

Telefoonnummer: 31 384228710

Website: Website

Schildersbedrijf J.H. Holtvlüwer Hardenberg 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Morgenroodweg 1a, 7695 TS Bruchterveld

Telefoonnummer: 31 523265945

Website: Website

Van ‘t Zand Schilders V.O.F. Hardenberg 4.8🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Rheezerend 90, 7701 BH Dedemsvaart

Telefoonnummer: 31 523615089

Website: vantzandschilders.nl

Beste Schilder & Schildersbedrijf Heemskerk  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ