Winterschilder: Kosten en prijs per m2 / uurtarief met btw! Buiten Schilderen in de Winter tips, period en beste verf!

Is het de hoogste tijd voor een opknapbeurt van het schilderwerk van uw woning? Door een winterschilder in te schakelen kunt u op deze kosten besparen.

De winterschilder schildert uw woning in de koude maanden van het jaar. Hij doet dit voor u met een aantrekkelijke korting.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Wat zijn de kosten van een winterschilder?

Het is logisch dat u het liefst een echte vakman inschakelt voor het schilderen van uw woning.

Gerelateerde Blog:

👉 Creëer je Droominterieur: Dubbele Radiator / Verwarming Verven – Prijs, Kosten per m2, Stapsgewijs Schilderproces en Handige Tips! Verken de Beste Verfkeuzes, Slimme Technieken en Inspirerende Ideeën om je Ruimte te Vernieuwen. Voor en Na!

👉 Een Nieuw Begin: 2 Onder 1 Kap Woning Wit Schilderen met Handige Tips, Kosten & Prijs per m2, en Voor en Na Effecten!

👉 De Kosten per m2 / Uurtarief van een Poolse Schilder: Zijn de Voordelen de Nadelen Waard?

Alleen zo profiteert u van uitstekende service, professioneel advies en het belangrijkste: het beste eindresultaat.

Wilt u weten wat de kosten voor het inschakelen van een schilder zijn? In onderstaand overzicht geven wij u een indruk van de gemiddelde prijzen van een schilder:

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Binnenschilder: Prijs inclusief materiaal, verf en btw

Per uur: € 35 – € 40
Per m²: € 30 – € 35
Sauswerk per uur: € 10 – € 15
Spuitwerk per m²: € 6 – € 10

Buitenschilder: Prijs inclusief materiaal, verf en btw

Per uur: € 40 – € 50
Per m²: € 35 – € 40

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

 
Meestal wordt voor grote oppervlakken die snel te schilderen zijn gerekend met een prijs per m².

Gaat het om een arbeidsintensieve klus, zoals bijvoorbeeld het schilderen van de trap, dan hanteren de meeste schilders een tarief per uur.

Gerelateerde Blog:

👉 Vind het Beste Schilder & Schildersbedrijf van Roosendaal – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Hoogwaardig Schilderwerk!

👉 Deventer Schilderwerken: Gemiddelde Kosten en Uurtarieven per m2 – Vind de Ideale Schilder

👉 Ontdek de Beste Kleuren voor Trap Schilderen: Ideeën voor Open, Houten en Trappen in Twee Kleuren, inclusief Prijs per m2!

Door bovenstaand overzicht heeft u een indruk gekregen wat de gemiddelde kosten voor een schilder zijn. Maar wat zijn nu de kosten voor een winterschilder?

Deze kosten liggen in ieder geval lager dan die van een gewone schilder. Dit komt doordat een winterschilder uw woning schildert in de wintermaanden.

In de wintermaanden schakelen minder mensen een schilder in en daar kunt u van profiteren. Om toch aan het werk te kunnen blijven, geeft de winterschilder namelijk vaak korting.

Deze korting verschilt per schilder, maar kan oplopen tot wel 30% op de totale kosten voor het schilderwerk.U kunt soms ook andere prijsafspraken maken met uw schilder.

Stel hem bijvoorbeeld voor dat u elke dag 1 uur schilderen gratis krijgt. Doordat u korting krijgt is het financieel aantrekkelijk om een winterschilder in te huren.

Gerelateerde Blog: Buiten Schilderen in de Winter: Volgorde Schilderen & Stappenplan! Beste verf, tips en Ideeën. Kosten & Prijs per m2.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Zoek en vind de beste winterschilder in uw buurt

Zoekt u een betrouwbare, professionele winterschilder die uw woning met korting wil schilderen? Vraag bij ons, binnen 2 minuten, offertes aan van tot wel 6 schilders in uw regio.

Wij brengen u graag, uiteraard geheel vrijblijvend, in contact met de beste winterschilders bij u in de omgeving.

Binnen 2 werkdagen heeft u de offertes van een aantal schildersbedrijven in huis en kunt u deze met elkaar vergelijken.

Gerelateerde Blog: 👉 Kosten voor het Schilderen van een Woning: Vergelijkbare Prijs per m2 voor Diverse Huisstijlen!

Hier kunt u uw voordeel mee doen, doordat u zo direct ziet welke winterschilder de scherpste prijzen hanteert. Zo bespaart u dus nog meer op het inhuren van een winterschilder.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Een winterschilder of reguliere schilder: Wat is het verschil?

Het enige verschil tussen een reguliere schilder en een winterschilder is de periode waarin zij schilderen. Een reguliere schilder kan eveneens een winterschilder zijn.

Een winterschilder voert zijn werkzaamheden echter alleen uit in de winterperiode. Dit is voor schilders de periode tussen 21 november en 21 maart.

U kunt een winterschilder voor zowel uw binnen-als buitenschilderwerk inschakelen.

Gerelateerde Blog: 👉 Hoeveel kost Buitenschilderwerk? Ontdek de Gemiddelde Kosten per m2 en Meest Effectieve Technieken

Binnenschilderwerk

Voor het uitvoeren van het binnenschilderwerk spelen de weersomstandig-

heden geen rol. De winterschilder kan dus probleemloos voor u aan de slag, terwijl u wel profiteert van de aantrekkelijke winterkorting.

Wel is het verstandig om uw huis goed te laten luchten tijdens het schilderen door de ramen en deuren open te zetten.

Gerelateerde Blog:

👉 Deuren Verven: Kosten, Prijs per m2 en Verfselectie, Kleuradvies en Voordelen van Spuiten of Sauzen, met Essentiële Tips voor een Schitterend Resultaat!

👉 Je Meubels Laten Verven: Wat zijn de Prijzen per m2? Ontvang een Praktisch Stappenplan en Leer de Juiste Volgorde van Schilderen! Ontdek de Beste Verf, Slimme Tips en Inspirerende Ideeën. Bewonder de Voor en Na Metamorfose!

Hoewel het verplicht is dat schilders binnenshuis enkel werken met een verf op waterbasis, een bijna reukloze verf, is het voor uw gezondheid en comfort aan te raden om te zorgen voor voldoende toevoer van frisse lucht tijdens het schilderen.

Houd hier goed rekening mee.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Buitenschilderwerk

In vroegere tijden was het door de weersomstandigheden echt onmogelijk om in de winterperiode de buitenkant van uw woning te laten schilderen.

Tegenwoordig wordt door schilders in de winterperiode geschilderd met een speciale verf.

Deze verf is geschikt om te gebruiken bij lage temperaturen, omdat deze extra snel droogt.

Bovendien beschikt een winterschilder over afdekkingsmateriaal waarmee hij het buitenschilderwerk af kan schermen als dat nodig is.

Het is daardoor tegenwoordig geen probleem meer om uw buitenschilderwerk aan een winterschilder uit te besteden.

Slechts bij extreme weersomstandigheden en vrieskou kan een winterschilder niet buiten aan de slag gaan.

Gerelateerde Blog: Binnen Schilderen in de Winter: Volgorde Schilderen & Stappenplan! Beste verf, tips en Ideeën. Kosten & Prijs per m2

Wat zijn de voordelen van een winterschilder?

Waarom zou u ervoor kiezen om uitgerekend in de winterperiode een schilder in te schakelen voor uw buitenschilderwerk? Dit kunt u doen omdat het inschakelen van een winterschilder veel voordelen biedt, namelijk:

  • Een winterschilder kan vrijwel direct voor u aan de slag: U heeft geen last van lange wachttijden, omdat de schilder in de winter minder klussen heeft.

    Hij is daardoor sneller beschikbaar om uw schilderklus voor u uit te voeren en zo kunt u dus binnen een mum van tijd van uw mooie schilderwerk genieten.
  • U kunt profiteren van korting: Uiteraard wilt u de beste kwaliteit voor de laagste prijs wanneer u uw woning laat schilderen. Bij een winterschilder profiteert u van een korting die kan oplopen tot wel 30% van de totaalkosten voor uw schilderwerk.

    U kunt zo kiezen voor de meest betrouwbare en ervaren vakman en tegelijkertijd profiteren van de hoogste korting.
  • Uw woning is zomerklaar: U kunt in de zomerperiode volop genieten van uw huis en tuin, omdat het schilderwerk al door de winterschilder is uitgevoerd.

Profiteren van nog meer korting?

Wilt u uw woning zo voordelig mogelijk laten schilderen? Dan is het laten schilderen door een winterschilder daar de perfecte manier voor.

Als u nog veel meer wilt besparen op de kosten, dan doet u er goed aan om eerst de prijzen van meerdere schilders te vergelijken voordat u uw definitieve keuze voor een schilder maakt.

Schilders hanteren overigens niet alleen verschillende prijzen, maar ook verschillende kortingen. Vraag daarom nu offertes aan van tot wel 6 professionele schilders bij u in de regio.

U heeft de offertes binnen 2 werkdagen in huis. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

U ziet door de prijzen en kortingen te vergelijken direct welke winterschilder voor u het voordeligst is. Zo profiteert u dus van een dubbele korting.

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ