Wat zijn de gemiddelde schilderwerk prijzen per vierkante meter en per uur?

Schilderwerk prijzen verschillen onderling nog wel eens tussen verschillende bedrijven. De praktijk leert ons dat consumenten vaak op zoek zijn naar goedkope schilderwerk prijzen.

De laagste prijs klinkt aanlokkelijk, maar tegelijkertijd moet je wel checken of het bedrijf met de laagste prijs ook werk van een hoge kwaliteit aflevert.

Kijk dus niet alleen naar de laagste schilderwerk prijzen, maar hou ook de verhouding met de geleverde kwaliteit in het achterhoofd.

โœ… TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) แ… Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! ๐Ÿ‘‡

Zo vind je het beste schildersbedrijf voor jou. Hieronder gaan we dieper in op de gemiddelde schilderwerk prijzen van dit moment.

Gerelateerde Blog:

๐Ÿ‘‰ Expert Schildersservice Groningen: Gemiddelde Kosten en Tarieven per m2 en Uur voor Schilderwerken van Topkwaliteit

๐Ÿ‘‰ Professioneel Schildersbedrijf Weert: Kosten voor Schilderwerken per Uur en Vierkante Meter

๐Ÿ‘‰ Top Schilder & Schildersbedrijf in Lelystad โ€“ Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Professioneel Uitgevoerde Schilderdiensten

๐Ÿ‘‰ Schilderwerken in Enschede: Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten, plus Advies voor een Stijlvolle en Duurzame Inrichting!

๐Ÿ‘‰ Expertadvies voor Schilderwerken in Veenendaal: Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten, plus Aanbevolen Schildersbedrijven voor een Perfect Resultaat!

โœ… TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) แ… Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! ๐Ÿ‘‡

๐Ÿ‘‰ Topkwaliteit Schilderwerk: Beste Schilder en Schildersbedrijf in Hoofddorp: Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

๐Ÿ‘‰ Ontdek het Top Schildersbedrijf in Zoetermeer: Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken eenvoudig te vergelijken!

We geven je tips over hoe je kunt besparen en wat je kunt verwachten van een schildersbedrijf. Voor meer info over schilderwerk prijzen kun je altijd een offerte aanvragen bij de bedrijven die je op het oog hebt.

Wat zijn de gemiddelde schilderwerk prijzen per vierkante meter en per uur?

Er zijn diverse factoren waar je op kunt letten als je op zoek gaat naar een geschikt schildersbedrijf. De schilderwerk prijzen zijn hier een goed voorbeeld van, maar je kunt ook bekijken hoe goed een bedrijf het doet op het gebied van het geleverde werk.

Zijn de online reviews over een bedrijf bijvoorbeeld positief of negatief? Daarnaast is het goed om te weten dat je met ervaren schilders in zee gaat.

Gerelateerde Blog:

๐Ÿ‘‰ Kwalitatief Schildersbedrijf Goes: Kosten per m2 en Uurtarieven voor Duurzaam en Vakkundig Schilderwerk

๐Ÿ‘‰ Ontdek de Expert Schilder en Gerespecteerd Schildersbedrijf in Tilburg – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Hoe meer ervaring, hoe groter de kans dat een schilderklus goed wordt opgeleverd.

โœ… TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
แ… Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Een andere manier waarop je op de schilderwerk prijzen kunt besparen is wanneer je een bedrijf vindt dat voor scherpe prijzen de benodigde materialen kan inkopen.

Maar wat zijn nu de gemiddelde schilderwerk prijzen die je kunt verwachten van een bedrijf? Schilderwerk prijzen kunnen op twee manieren berekend worden.

Een schilder kan een uurtarief hanteren, maar er kan ook gekozen worden voor een prijs per vierkante meter. De kosten die we hieronder weergeven zijn gemiddeld.

โœ… TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) แ… Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! ๐Ÿ‘‡

Het kan dus per schildersbedrijf flink verschillen wat de kosten uiteindelijk zullen zijn. Dit zal ook afhangen van de werkzaamheden die ondernomen moeten worden.

Zo zijn er nog veel meer factoren van invloed op de uiteindelijke prijs. Een gemiddeld uurtarief ligt tussen de 25 en 45 euro per uur.

Kijk je naar een tarief per vierkante meter, dan moet je rekenen op een gemiddelde schilderwerk prijs tussen de 7 en 21 euro per vierkante meter.

Als je de keuze hebt tussen spuitwerk of met de hand schilderen, is spuitwerk de goedkoopste optie.

De voordelen van een goede schilder

De verleiding is er om een verfklus zelf uit te voeren. Toch leert de praktijk ons dat een goede schilder een groot verschil kan maken op het eindresultaat.

โœ… TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) แ… Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! ๐Ÿ‘‡

Hoe beter de schilder, hoe mooier het eindresultaat zal zijn. Bovendien weet een professionele schilder precies wat hij moet doen om bijvoorbeeld banen en strepen in het eindresultaat te voorkomen.

Daarnaast weet een professionele schilder precies hoe er voor gezorgd moet worden dat het eindresultaat lang er mooi uit blijft zien. Een erkende schilder heeft een grote impact op het resultaat.

Hier kleeft dan misschien wel een schilderwerk prijs aan, maar dit geld is de moeite waard om voor zoโ€™n resultaat te betalen.

Bovendien kan goedkoop duurkoop zijn als je kiest voor de laagste prijs. De verhouding tussen prijs en kwaliteit moet altijd op orde zijn.

Je zou zelfs kunnen kiezen voor een zwartwerkende schilder, maar je wilt niet weten hoe vaak mensen voor de goedkoopste optie hebben gekozen en uiteindelijk een kat in de zak bleken te hebben gekocht.

Kijk kritisch naar offertes en doe je research.

Zo vind je een schilder voor een goede prijs die kwaliteit levert. Bekijk daarnaast ook waarop een schilder bespaart.

Is de btw lager (9% versus 21%)? Worden de materialen goedkoop ingekocht? Wat is het uurtarief? Hoeveel tijd kost deze klus? Zo vind je een goede schilder voor een goede prijs.

โœ… TIP ( Snel een prijsindicatie? )
แ… Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Binnen en buiten schilderwerk prijzen

Schilderwerk kan zowel binnen als buiten uitgevoerd moeten worden. Over het algemeen kost schilderwerk binnen je minder. Dit komt omdat buitenverf altijd duurder is.

Dit komt doordat deze verf beter bestand moet zijn tegen elementen van buitenaf, bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Schilderwerk binnen is dus wat goedkoper, maar het is net zo essentieel dat deze klus naar behoren wordt uitgevoerd.

Immers heeft bijvoorbeeld het verven van muren, deuren of de trap een grote invloed op de uiteindelijke look van je interieur. Je wilt dat je huis er van binnen goed uitziet. Een goede schilder kan je hierbij helpen.

Gerelateerde Blog: ๐Ÿ‘‰ Ontdek de Geheimen van Deuren Verven: Kosten, Prijs per m2 en Optimale Verfkeuze, met Kleuren Tips voor een Stijlvolle en Duurzame Afwerking!

Maar aan welke schilderwerk prijzen moet je in dat geval denken?

De schilderwerk prijzen die een professionele schilder rekent zullen sterk afhangen van het oppervlak dat van een nieuwe lik verf moet worden voorzien. Een klus die vaak uitgevoerd moet worden is het schilderen van de muren.

Vooral van invloed op de prijs is het aantal vierkante meter dat van verf voorzien moet worden. Daarom loopt de gemiddelde prijs flink uiteen, van 150 tot 1.500 euro.

Daarnaast kan je jouw trap laten verven, wat gemiddeld tussen de 150 en 550 euro kost. De prijs voor het schilderen van deuren hangt vooral af van het aantal deuren die van verf voorzien moeten worden.

Bij weinig deuren ligt de prijs tussen de 150 en 250 euro, terwijl de prijs bij veel deuren tussen de 1.250 en 1.750 euro uitkomt. Het schilderen van je dakkapel is dan weer wat goedkoper.

Gemiddeld komt dit uit tussen de 280 en 630 euro. Een andere optie die je hebt is het laten verven van je kozijnen binnen.

Dit kost gemiddeld tussen de 250 en 1.250 euro, afhankelijk van de hoeveelheid kozijnen die van verf moeten worden voorzien.

Ook buiten zijn er een hoop verf klussen die uitgevoerd kunnen worden door een professionele schilder.

Niet alleen laat het opnieuw verven van ondergronden buiten deze oppervlakken er weer zo goed als nieuw uit zien, maar verf buiten heeft vaak een extra beschermende functie.

In de buitenlucht krijg je namelijk te maken met diverse omstandigheden. Vooral het weer, en regen en de felle zon in het bijzonder, hebben hier invloed op.

โœ… TIP ( Snel een prijsindicatie? )
แ… Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Goed schilderwerk beschermt een oppervlak hier tegen. Niet alleen is het zaak dat dit goed uitgevoerd wordt, maar gemiddeld zul je ook om de 5 jaar onderhouden moeten laten uitvoeren om de conditie top te houden.

Een professionele schilder kan dit voor je doen.

Het inhuren van een schilder buiten kost je qua uurtarief gemiddeld zoโ€™n 30 euro per uur. Van invloed op de uiteindelijke kosten zijn het soort klussen die de schilder moet uitvoeren.

Laten we het schilderen van houten ondergronden als voorbeeld hanteren. Per uur kost dit gemiddeld tussen de 25 en 40 euro.

Kijk je naar de kosten per vierkante meter, dan kom je uit op een prijs tussen de 20 en 45 euro per vierkante meter gemiddeld. Maar het kan ook zijn dat buiten de muren van een nieuwe lik verf moeten worden voorzien.

De prijzen hiervoor komen per uur gemiddeld uit tussen de 25 en 40 euro. Per vierkante meter moet je rekenen op gemiddelde kosten tussen de 9 en 22 euro.

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs แ…