Beste Schilder & Schildersbedrijf Dalfsen  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Welkom in het schilderachtige Dalfsen, een stad waar historie en natuur harmonieus samenkomen. Of je nu je huis wilt opfrissen, een nieuwe uitstraling wilt geven aan je kantoorruimte of een professionele afwerking nodig hebt voor je nieuwbouwproject, de professionele schilders in Dalfsen staan voor je klaar.

Met vakmanschap en oog voor detail bieden zij een uitgebreid scala aan diensten, variërend van binnen- en buitenschilderwerk tot het restaureren van monumentale panden en het verfraaien van houtwerk.

Benieuwd naar de tarieven? Deze ervaren vakmensen werken met transparante prijzen, waarbij je kunt rekenen op kosten per uur, per vierkante meter en per dag, zodat je volledige controle hebt over je budget.

Terwijl je geniet van de rustige en groene omgeving van Dalfsen, met zijn prachtige landschap langs de rivier de Vecht en indrukwekkende kastelen, zullen de schilders van Dalfsen jouw visie omzetten in een verbluffend resultaat dat de schoonheid van de stad weerspiegelt.

Ervaar het gemak van het vinden van een schildersbedrijf in Dalfsen en omgeving. Via onze site kunt u snel en eenvoudig in contact komen met verschillende bedrijven en gratis offertes vergelijken. Bespaar tijd en geld door direct te zien welk bedrijf het beste bij uw wensen en budget past.

Geen verplichtingen, alleen transparante en vrijblijvende offertes om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw schilderproject.

Kosten schilder Dalfsen

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €35.

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Goedkope schilder Dalfsen

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

Schilder offerte Dalfsen

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Dalfsen met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Dalfsen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Wat kost een schilder in Dalfsen?

Voor schilderwerk in Dalfsen wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €35,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Kosten van schilder per m2 / uur in Dalfsen

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Hoeveel kost een schilder per m2 in Dalfsen?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Dalfsen?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Dalfsen?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Dalfsen inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

Binnenschilder Dalfsen – Kosten & Prijzen

Het schilderen van het interieur van een woning heeft een grote invloed op de uitstraling ervan. Als je interieur toe is aan een opfrisbeurt of als er scheurtjes in de verf zitten, kan een binnenschilder uit Dalfsen je helpen om het interieur weer in topconditie te brengen.

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

Wat kost een binnenschilder?

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Dalfsen

Buitenschilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing van je huis, maar biedt ook de benodigde bescherming tegen de weersomstandigheden in Nederland. Het is van belang om de buitenkant van de gevel, kozijnen en deuren regelmatig te onderhouden. Dit kan echter een grote klus zijn, daarom kan het handig zijn om een buitenschilder uit Dalfsen in te huren.

Waarom hanteert een buitenschilder een hoger uurtarief dan een binnenschilder?

De reden hiervoor is dat buitenschilderwerk vaak onder verschillende weersomstandigheden wordt uitgevoerd en dat de schilder mogelijk op een hoogwerker moet werken.

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

Kosten buitenschilder in Dalfsen

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

Winterschilder Dalfsen

Een winterschilder in Dalfsen is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Dalfsen

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Dalfsen? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Dalfsen selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Dalfsen gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Dalfsen

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Dalfsen

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Dalfsen} kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Dalfsen

De best beoordeelde bedrijven in Dalfsen zijn:

 • Schilders- en Afwerkingsbedrijf Bosch
 • Schildersbedrijf Brouwer Dalfsen
 • Schildersbedrijf Eikelboom
 • Van Unen Schilderwerken
 • GROBBEE ONDERHOUD(t) vastgoed
 • Schildersbedrijf Gerben Westerman
 • Adri Schildersbedrijf
 • Schildersbedrijf Roy van Bokhorst
 • JL schilderwerken
 • Schildersbedrijf William Bredewold
 • Ter Horst Schilderwerken
 • Peter Ras Schilderwerken
 • Schildersbedrijf E van Dijk
 • Casson Schilderwerken & Dienstverlen.

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Bosch Dalfsen 4.9🌟 (10) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Welsummerweg 37, 7722 RP Dalfsen

Telefoonnummer: 31 529432880

Website: www.schildersbedrijfbosch.nl

Schildersbedrijf Brouwer Dalfsen Dalfsen 4.2🌟 (6) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Goldkampstraat 6, 7722 RN Dalfsen

Telefoonnummer: 31 529431735

Website: www.brouwerschilders.nl

Schildersbedrijf Eikelboom Dalfsen 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Polhaarweg 13, 7721 DX Dalfsen

Telefoonnummer: 31 529750206

Website: www.schildersbedrijfeikelboom.nl

Van Unen Schilderwerken Dalfsen 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Esschingstraat 16, 7721 XC Dalfsen

Telefoonnummer: 31 529435870

Website: www.vanunen.uw-vakschilder.nl

GROBBEE ONDERHOUD(t) vastgoed Dalfsen 4.7🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Prins Hendrikstraat 7, 7721 CZ Dalfsen

Telefoonnummer: 31 529431629

Website: www.grobbee.com

Schildersbedrijf Gerben Westerman Dalfsen 5🌟 (6) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: De Stouwe 18, 7739 PH Vinkenbuurt

Telefoonnummer: 31 622219990

Website: www.gerbenwesterman.nl

Adri Schildersbedrijf Dalfsen 4.8🌟 (53) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Vlist 1, 8032 BE Zwolle

Telefoonnummer: 31 648660763

Website: adrischildersbedrijf.nl

Schildersbedrijf Roy van Bokhorst Dalfsen 5🌟 (4) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kon. Julianalaan 46, 7711 KN Nieuwleusen

Telefoonnummer: 31 612467779

Website: www.royvanbokhorst.nl

JL schilderwerken Dalfsen 4.9🌟 (30) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kromme Rijn 6, 8032 AC Zwolle

Telefoonnummer: 31 653607421

Website: www.jlschilderwerken.nl

Schildersbedrijf William Bredewold Dalfsen 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Den Hulst 56a, 7711 GP Nieuwleusen

Telefoonnummer: 31 620599978

Website: Website

Ter Horst Schilderwerken Dalfsen 5🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Van Tienhovenlaan 14, 8014 ZV Zwolle

Telefoonnummer: 31 638279444

Website: www.terhorst-schilders.nl

Peter Ras Schilderwerken Dalfsen 4.3🌟 (6) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Lavendelstraat 13, 8013 SL Zwolle

Telefoonnummer: 31 647869159

Website: www.peterrasschilderwerken.nl

Schildersbedrijf E van Dijk Dalfsen 4.3🌟 (8) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Curieweg 4, 8013 RA Zwolle 

Telefoonnummer: 31 384654343

Website: evandijkschilders.nl

Casson Schilderwerken & Dienstverlen. Dalfsen | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Heinoseweg 35, 8026 PB Zwolle

Telefoonnummer: N/A

Website: Website

Beste Schilder & Schildersbedrijf Delft  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ