Beste Schilder & Schildersbedrijf Oisterwijk  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten voor Schilderwerken

Hieronder laten we je de gemiddelde prijzen zien die een schilder in Oisterwijk aanrekent en hoeveel het kost om een huis, een appartement en verschillende kamers in een woning te laten schilderen. Bekijk hoeveel professionals per uur, per m2 en per dag vragen voor binnen- en buitenschilderwerk, inclusief in de winter!

Kosten schilder Oisterwijk

Ons schildersbedrijf levert al decennialang kwaliteit dankzij onze uitgebreide ervaring. We streven ernaar om onze tarieven scherp te houden, met een uurtarief van €25 tot €50.

SchilderwerkGemiddelde prijsPrijs m2Prijs per uur
Per dag€200 – €500€ 10 – € 40€ 25 – € 50

Onze schilders werken snel, nauwkeurig en netjes, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij andere schilders. Als u dat wilt, kunnen we ook een vaste prijs afspreken voor de totale opdracht.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

In dat geval komen we bij u thuis om te kijken wat er precies moet gebeuren. Met een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. De keuze is aan u!

Wat kost een schilder in Oisterwijk? / Kosten van schilder per m2 / uur

Voor schilderwerk in Oisterwijk wordt doorgaans een tarief van €30,- tot €40,- per uur gehanteerd, of een tarief van €30,- tot €35,- per vierkante meter.

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.

Wanneer het gaat om schilderwerk aan de buitenkant van een woning, liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €40,- tot €50,- per uur of €35,- tot €50,- per vierkante meter.

This image has an empty alt attribute; its file name is binnenschilderwerkkosten-1024x299.jpg

Het schilderen van de buitenkant van een woning is duurder dan binnenschilderwerk, vanwege de extra tijd en materiaalkosten die hiermee gemoeid zijn. Bovendien zijn de verfsoorten die voor buitenschilderwerk worden gebruikt over het algemeen ook duurder.

Gelukkig kun je bij buitenschilderwerk ook gebruikmaken van de diensten van een winterschilder, waarbij je tot wel 35% korting op de totaalprijs kunt krijgen.

Binnenschilder Oisterwijk – Kosten & Prijzen / Wat kost een binnenschilder?

De uurtarieven voor binnenschilderwerk variëren doorgaans tussen de €35,- en €40,- per uur, maar het kan ook zijn dat de schilder een vaste prijs hanteert. De prijs van het project wordt vaak bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de omvang van het project en of er veel aandacht besteed moet worden aan kleine details.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇
SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Trap schilderen€300,- tot €900,-1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen€300,- tot €1.700,-Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken€950,- tot €1.20010 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen€200,- tot €600,-Voor een muur van 15m²
Vloer vervenPrijs op aanvraagSterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen€30,- tot €55,- per m²Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw

Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn en per schildersbedrijf kunnen variëren.

Buitenschilder Oisterwijk / Kosten buitenschilder

Het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder ligt tussen de €40,- en €60,-. Voor kleine klussen wordt meestal een prijs per m² gehanteerd, terwijl voor grote klussen vaak een vast uurloon wordt afgesproken.

SchilderwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Voordeur€150,-Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur€80,-Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn€15,-Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis€40,- tot €70,-Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement€1.000,- tot €2.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning€1.500,- tot €3.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis€3.000,- tot €6.500,-Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis€6.000,- tot €15.500,-Totaalprijs voor de hele woning

Houd er rekening mee dat schilders hun eigen tarieven hanteren. De vermelde prijzen zijn gemiddelden.

This image has an empty alt attribute; its file name is Gevelschilderen-1024x299.jpg

Goedkope schilder Oisterwijk

View Schilder Oisterwijk: Kosten & Prijzen per uur / m2 in a full screen map

Bent u op zoek naar een betaalbare schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten tegen scherpe prijzen. Onze ervaren schilders werken snel, efficiënt en netjes, waardoor u bij ons kunt besparen op de kosten.

Bovendien zijn wij volledig verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u tegen een betaalbare prijs kunnen helpen met uw schilderproject .

This image has an empty alt attribute; its file name is kozijnenverven-1024x299.jpg

Schilder offerte Oisterwijk

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij ons, zorgen wij voor een duidelijke en nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw schildersklus. Om deze inschatting zo goed mogelijk te maken, verzoeken wij u de volgende gegevens te vermelden in uw offerteaanvraag:

 • De omvang van uw schildersklus (bijv. aantal kamers, oppervlakte)
 • Het type schilderwerk (binnen- of buitenschilderwerk)
 • Het soort ondergrond (bijv. beton, hout, gipsplaat)
 • De gewenste verfsoort en kleur
 • Eventuele specifieke eisen of wensen die u heeft
 • Waneer de klus uitgevoerd moet worden

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Met deze informatie kunnen wij een accurate en gedetailleerde offerte op maat voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw offerteaanvraag in te dienen en uw schilderklus op professionele wijze uit te voeren tegen een eerlijke prijs.

Vind de beste schilder in Oisterwijk met onze handige schildergids

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of zijn de kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan raden wij u aan om een ​​schilder in te schakelen voor het beste resultaat.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de kosten van schilderwerk, het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk en waar u op moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist u dat u door het vergelijken van offertes geld kunt besparen op de kosten?

Ontdek onze schildersdiensten en -tarieven & kosten

 • Een schilder hanteert doorgaans een uurtarief tussen de €35,- en €40,-. Bij het berekenen van de kosten per vierkante meter moet u rekening houden met een prijs tussen de €35,- en €40,- per m².
 • De kosten van schilderwerk in Oisterwijk zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, het gebruikte type verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met binnenschilderwerk: trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds
 • Buitenschilderwerk: verf uw Kunststof kozijnen, houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en gevel op professionele wijze
 • Bespaar geld met een winterschilder: krijg professioneel schilderwerk tegen gereduceerde tarieven

Hoeveel kost een schilder per m2 in Oisterwijk?

Er zijn over het algemeen twee soorten tarieven die schilders hanteren: een uurloon of een prijs per vierkante meter. Als het gaat om schilderwerk, zal de vakman een uurprijs hanteren wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, zoals het verven van deuren, trappen of kozijnen.

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio & bereken uw prijs binnen 2 minuten!

Hoeveel kost een schilder per uur in Oisterwijk?

Bij het verven van een groot oppervlak, zoals een plafond of de gevel, zal het bedrijf doorgaans een prijs per vierkante meter hanteren. De prijzen kunnen variëren tussen verschillende vakmensen en zullen ook hoger worden wanneer er bijvoorbeeld een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk in Oisterwijk?

Als je een erkend schildersbedrijf uit Oisterwijk inschakelt, kom je mogelijk in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 9%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de woning aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder een leeftijd van ouder dan 2 jaar.

Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn onder andere het voorbereiden, lakverven, vernissen, beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Let wel op dat het schuren en lakken alleen onder dit tarief valt als de vloer in bouwkundig opzicht deel uitmaakt van de woning.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

✅ TIP ( Snel een prijsindicatie? )
Gratis Schilder Offertes – 4 Gratis Offertes in 2 Minuten

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt ) ᐅ Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 👇

Winterschilder Oisterwijk

Een winterschilder in Oisterwijk is iemand die in de periode van ongeveer 20 november tot 22 maart werkt. Met name voor binnenschilderwerk is er geen enkel probleem om in de winter door te schilderen. Voor buitenschilderwerk geldt dat dit alleen mogelijk is als de weersomstandigheden dit toelaten.

Kosten van een winterschilder Oisterwijk

Wat zijn de kosten van een winterschilder uit Oisterwijk? Omdat er in de winterperiode doorgaans minder schilderklussen zijn, worden vaak hoge kortingen aangeboden. Hierdoor liggen de kosten van een winterschilder doorgaans veel lager dan die van een reguliere schilder.

De precieze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je tijdens de koudere wintermaanden laat uitvoeren, de omvang van de klus en het type verf dat je wilt gebruiken.

Een groot voordeel is dat tussen deze twee data de prijzen aanzienlijk lager zijn. Dit kan resulteren in een besparing tot wel 30% op de kosten. Tijdens de winterperiode hebben vakmensen doorgaans minder werk, waardoor het aanbod van opdrachten afneemt. Dit geldt met name voor buitenschilderwerk.

Op welke manier kan ik een goede huisschilder uit Oisterwijk selecteren?

Als je verschillende offertes van schilders in Oisterwijk gaat vergelijken, is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder en lees reviews om erachter te komen of het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Controleer bovendien de locatie: wanneer het bedrijf zich ver van jouw woonplaats bevindt, is de kans groot dat er veel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Let ten slotte op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

Kosten per uur huisschilder in Oisterwijk

Voordat je een huisschilder inhuurt, is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de kosten per uur. Verschillende bedrijven hanteren namelijk vaak uiteenlopende tarieven.

Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder bedraagt €39,50. Heb je echter een buitenschilder nodig, dan kun je al gauw rekenen op een uurprijs van €55,-.

Keurmerken schildersbedrijf Oisterwijk

Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare en kwalitatieve schilder in Oisterwijk kiest, is het aan te raden om te letten op specifieke keurmerken.

Er zijn drie belangrijke keurmerken waarmee je verzekerd bent van hoogwaardig schilderwerk, namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. Daarnaast is het ook raadzaam om de recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, om zo een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van verschillende schilders.

Schilders met een AF-keurmerk beschikken over de vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld door de VEH en de Consumentenbond.

De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offertes. Ongeveer 120 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit betekent dat ze werken volgens duidelijke afspraken.

Wat zijn de beste schildersbedrijven in Oisterwijk

De best beoordeelde bedrijven in Oisterwijk zijn:

 • Perfect Finish Schilderwerken
 • Henri van Engelen
 • EcoPro Duurzame Schilders
 • Jack Ruskus
 • Versantvoort
 • Erwin Meeuwis Schilderwerken
 • Schilder in het Kwadraat
 • P. Meeuwis Schilderwerken
 • Henry Trum schilderwerken binnen/buiten en behangen
 • John trum schilderwerken
 • Kienhuis Ronald
 • RD Works Schilder en onderhoud
 • van den Oord Schilderwerken
 • Jurgen Schilders Metselwerken
 • A tot Z Vastgoedonderhoud
 • Mihu
 • V.O.F. Schildersbedrijf J. Kerkhof
 • Niels Essenstam Schilderwerken
 • B.S.K. Willeke

Gerelateerde Blogs:

👉 Uurtarief van Schilders in Hardenberg – Vind de Beste Schilder en Bekijk de Gemiddelde Kosten

👉 Hoorn’s Beste Schilder & Schildersbedrijf – Kosten per m2/uur & Prijzen voor Vakkundig Schilderwerk onthuld!

Perfect Finish Schilderwerken Oisterwijk 4.9🌟 (15) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kapelaan Huyberslaan 3, 5061 BB Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 655798357

Website: www.perfectfinishsw.nl

Henri van Engelen Oisterwijk 4.7🌟 (3) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Telstarlaan 46, 5061 SP Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 622680194

Website: www.hve-schilderwerken.nl

EcoPro Duurzame Schilders Oisterwijk 5🌟 (5) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: haammaakerstraat 18, 5061 ZN Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 630134315

Website: www.ecoproschilders.nl

Jack Ruskus Oisterwijk 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Taxandrialaan 8, 5061 XM Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 135220665

Website: jackruskus.nl

Versantvoort Oisterwijk 5🌟 (2) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Bim van der Kleistraat 17, 5063 CD Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 681374439

Website: versantvoortschilderenonderhoud.nl

Erwin Meeuwis Schilderwerken Oisterwijk 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Waterhoefweg 41, 5061 ZB Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 135212038

Website: Website

Schilder in het Kwadraat Oisterwijk 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Gramayestraat 7, 5061 XL Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 619380487

Website: schilderinhetkwadraat.nl

P. Meeuwis Schilderwerken Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Pannenschuurlaan 34, 5061 DS Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 622209385

Website: meeuwis-schilderwerken.nl

Henry Trum schilderwerken binnen/buiten en behangen Oisterwijk 5🌟 (1) | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Pannenschuurlaan 5A, 5061 RW Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 628419716

Website: www.htschilderwerken.nl

John trum schilderwerken Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Baerdijk 57, 5062 HS Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 651911556

Website: johntrumschilderwerken.business.site

Kienhuis Ronald Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Wilgenstraat 11, 5061 AJ Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 135286273

Website: Website

RD Works Schilder en onderhoud Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Zandacker 37, 5061 KX Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 628144260

Website: Website

Van den Oord Schilderwerken Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Gaspeldoornstraat 13, 5062 AC Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 630082235

Website: Website

Jurgen Schilders Metselwerken Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Tilburgseweg 130, 5061 CG Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 651111797

Website: jurgen-schilders-metselwerken.business.site

A tot Z Vastgoedonderhoud Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Scheibaan 17, 5062 TM Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 135216572

Website: Website

Mihu Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Tongelreep 11, 5061 RE Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 620914676

Website: Website

V.O.F. SchildersbedrijfJ. Kerkhof Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Industrieweg 1, 5066 XJ Moergestel

Telefoonnummer: 31 135136666

Website: www.schildersbedrijfkerkhof.nl

Niels Essenstam Schilderwerken Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: N/A

Telefoonnummer: 31 633865295

Website: www.nielsessenstamschilderwerken.nl

B.S.K. Willeke Oisterwijk | Adres + Telefoonnummer / Contact

Adres: Kullerlaan 22, 5061 SJ Oisterwijk

Telefoonnummer: 31 650494768

Website: bskwilleke.nl

Beste Schilder & Schildersbedrijf Oss  – Gemiddelde Prijzen per m2 / uur & Kosten

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ