Schilder Gezocht: Goedkoopste Schilders per uur / m2 in de buurt. Buiten- en Binnenschilderwerk

Zoekt u een vakkundig schilder bij u in de buurt? Hier krijgt u tips over hoe u de schilder met de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt vinden.

Zo makkelijk vond u nog nooit eerder de juiste schilder voor uw schilderwerk!

Op zoek naar een voordelige schilder

Het is niet meer dan logisch dat u voordat u een schilder inhuurt wel eerst graag een indicatie van de kosten wilt.

Daarom wordt er vaak niet alleen gezocht naar een schilder, maar vooral ook naar de kosten van de schilder.

Het is gebruikelijk dat schilders met een vast tarief per m² of per uur werken. Welk tarief toegepast wordt bij uw schilderwerk is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad.

Voor het schilderen van een trap geldt bijvoorbeeld vaak een uurtarief. Hetzelfde geldt voor het schilderen van kozijnen.

Beide zijn namelijk arbeidsintensieve schilderklussen.

Voor het schilderen van plafonds en wanden rekent men een prijs per m², omdat dit schilderklussen zijn die veel minder arbeidsintensief zijn.

In onderstaand schema geven wij u een overzicht van de gemiddelde tarieven van een schilder:

Binnenschilder: Prijs

Per uur: € 35 – € 40
Per m²: € 30 – € 35
Sauswerk per uur: € 10 – € 15
Spuitwerk per m²: € 6 – € 10

Buitenschilder: Prijs

Per uur: € 35 – € 40
Per m²: € 40 – € 50

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Wat het exacte tarief dat een schilder bij u in rekening brengt zal worden hangt af van de benodigde materialen en het type schilderwerk.

In ons artikel over de kosten van een schilder kunt u hier meer informatie over lezen. Wilt u liever gelijk de exacte kosten weten voor uw schilderklus?

Als u bij ons, geheel gratis en vrijblijvend, offertes opvraagt, dan heeft u binnen 2 werkdagen een overzicht van de exacte kosten voor uw schilderklus in huis.

Dit gaat als volgt:

  1. Ontvang binnen 2 dagen offertes van tot wel 6 vakkundige schilders bij u in de regio.
  2. Vergelijk de offertes. Deze zijn geheel vrijblijvend.
  3. Kies uw schilder. U bespaart tot wel 40% op de kosten door deze prijsvergelijking.

De juiste schilder zoeken

U heeft in een eerdere zoektocht naar een schilder vast al gemerkt dat het aanbod van schilders erg groot is. Zo groot dat u door de bomen het bos bijna niet meer ziet.

Het is raadzaam om de prijzen van de verschillende schilders met elkaar te vergelijken, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u de juiste keuze maakt.

Voor het maken van die keuze zijn de volgende punten van groot belang:

  • tarief
  • locatie
  • betrouwbaarheid
  • garantie
  • specialisatie schilder

Tarief

In uw zoektocht naar een schilder is het raadzaam om de kosten goed onder de loep te nemen. Voor dezelfde schilderklus worden namelijk vaak verschillende prijzen berekend door schilders.

U wilt de muren in bijvoorbeeld uw woonkamer laten schilderen?

Dan kan het zomaar gebeuren dat de ene schilder de klus voor €600,- voor u wilt uitvoeren, terwijl een ander hier maar liefst €900,- voor rekent.

U krijgt een goed inzicht in de prijsverschillen door de prijzen van verschillende schilders op te vragen.

Door dit zo te doen vindt u niet alleen de beste schilder voor uw klus, maar versterkt u ook uw onderhandelingspositie. Zo vindt u snel een goede, voordelige schilder.

Locatie

Om van lagere kosten te kunnen profiteren, doet u er verstandig aan om een schilder bij u in de buurt te zoeken.

Deze heeft immers minder of geen reistijd en reiskosten die aan u doorberekend zouden gaan worden.

Door het grote aanbod aan schilders is overal in Nederland wel een ervaren en vakkundige schilder te vinden, dus ook bij u in de buurt.

Betrouwbaarheid

Naast de kosten van een schilder is ook de betrouwbaarheid van de schilder belangrijk. U verwacht tenslotte wel een uitstekende kwaliteit voor uw geld.

Het zou zonde als de schilder u achterlaat met het gevoel dat u de klus beter zelf had kunnen doen, omdat de kwaliteit van het schilderwerk te wensen over laat.

Om de kans dat u in zee gaat met een  minder betrouwbaar schildersbedrijf te verkleinen, kunt u nagaan of een schilder is aangesloten bij een brancheorganisatie en daarnaast recensies van eerdere klanten over deze schilder lezen.

Garantie

Vanzelfsprekend zoekt u niet zomaar de eerste de beste schilder, maar zoekt u naar een ervaren en betrouwbare schilder voor uw schilderklus.

Het is erg prettig als u, mocht er onverhoopt toch iets misgaan, kunt terugvallen op de garantie van de schilder.

Voordat u uw definitieve keuze maakt is het daarom verstandig om eerst naar de garantieregeling van de schilder te vragen.

Van een schilder met goede garantievoorwaarden kunt u later veel profijt hebben, mocht dit nodig zijn.

Specialisatie schilder

U zoekt een schilder die uw schilderklus perfect kan uitvoeren? Het is verstandig om gericht op zoek te gaan naar een schilder voor uw specifieke schilderwerk.

Zo zijn er schilders die zowel gespecialiseerd zijn in binnen– als buitenschilderwerk. Sommige schilders zijn echter slechts gespecialiseerd in één van deze werkzaamheden.

Houd hiermee rekening bij het maken van uw keuze.

Schilderen: maak er een gezamenlijke klus van met de buren

U profiteert van een aantrekkelijke korting als de schilder bij meerdere woningen in uw wijk aan de slag kan en zo een grotere klus heeft.

Vraag daarom in uw buurt eens rond of er misschien meer buren interesse hebben als u van plan bent om uw woning te laten schilderen. Hoe meer mensen mee willen doen, hoe aantrekkelijker de korting.

Benieuwd naar nog meer aantrekkelijke bespaartips? Lees dan ons artikel en vind razendsnel een voordelige schilder.

Vind betrouwbare schilders bij u in de buurt

Het is u bij een eerdere zoektocht naar een schilder waarschijnlijk niet ontgaan dat de prijzen erg uiteenlopen. Stelt u zich eens voor:

U heeft 2 maanden geleden uw woning laten schilderen en komt er later achter dat uw buren voor exact dezelfde klus slechts tweederde van de prijs hebben betaald. Zo’n vervelende situatie wilt u uiteraard voorkomen.

Leg daarom altijd eerst de prijzen van meerdere ervaren schilders naast elkaar en vergelijk deze met elkaar. Zo ziet u snel bij welke schilder u  het voordeligst uit bent voor uw schilderklus.

Vraag geheel vrijblijvend en gratis offertes aan. Binnen 48 uur heeft u de prijzen van tot wel 6 schilders bij u in de regio in huis.

Vergelijk de prijzen en bespaar hierdoor wel tot 40% op de kosten voor uw schilder. Vanzelfsprekend brengen wij u uitsluitend in contact met vakkundige en ervaren schilders.

U bent er zo dus van verzekerd dat u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs krijgt!

BESPAAR TIJD EN GELD: ONTVANG NU TOT 4 OFFERTES VAN SCHILDERS BIJ U IN DE BUURT!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij schilders uit uw regio en bespaar tot 40% binnen twee minuten.
Scroll to Top
Snel een prijsindicatie? Bespaar tot wel 40%
Bereken uw prijs
Snel een prijsindicatie?
Bereken uw prijs ᐅ